Σάββατο 15 Μαρτίου 2008

ΑΡΗΣ - Απόλλωνας : 3 - 1

Μεγάλη νίκη πέτυχε η ομάδα μας σήμερα στο λεμεσιανό ντέρμπι με τον απόλλωνα.
Το σκορ άνοιξε στο 16΄ για τον ΑΡΗ με ωραίο σουτ του Μοζάκου. Το 2 - 0 έκανε 4 λεπτά αργότερα ο Μίχαλτσα με εξαιρετικό γυριστό σουτ, μετά από σέντρα του Βασιλείου. Ο απόλλωνας ξαναμπήκε στο παιχνίδι στο 49', όταν ο Μαραγκός εκτέλεσε κόρνερ και ο τερματοφύλακας Τράπαλικ έκανε τραγικό λάθος, στέλνοντας τη μπάλα στα δίκτυα. Στο 61' ο ΑΡΗΣ κέρδισε πέναλτι, με τον Μίχαλτσα να εκτελεί και το Σβαλόφσκι να αποκρούει την μπάλα σε κόρνερ. Στην αμέσως επόμενη φάση όμως ο Μίχαλτσα με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 3 - 1.
Δυστυχώς δεν μπορούμε να χαρούμε για πολύ αυτή τη σπουδαία νίκη. Το μυαλό μας είναι ήδη στον επόμενο αγώνα με τον Ολυμπιακό, όπου με νίκη μπορούμε να διεκδικήσουμε την παραμονή μας στην κατηγορία στα μπαράζ.

ΣΚΟΡΕΡ: 16΄ Μοζάκου, 20΄, 63΄ Μιχάλτσια / 49΄Τράπαλικ (αυτ)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μπορνοσούζοφ, Γιόβοφ, Ντίνιτσα / Οκκάριδης

ΑΡΗΣ: Τράμπαλικ, Βόρελ, Ογιόν, Γκόλομπ, Σέπερ, Μπορνοσούζοφ, Μοζάκου, Ντίνιτσα(70΄ Λόμπε), Βασιλείου(88΄ Αριστείδου), Γιόβοφ, Μιχάλτσια(80΄ Αλέκου).

ΑΠΟΛΛΩΝ: Σβαλόφσκι, Μουστάκας, Κορολόφσκι(66΄ Οσενί), Οκκαρίδης, Γαρπόζης, Μαχράτζε, Σανγκόι, Μαραγκός, Σολωμού(46΄ Τορέσι), Μπαμπαγκίντα, Ασουλίν(46΄ Ρίσο).