Σάββατο 1 Μαρτίου 2008

ΑΡΗΣ - Ε.Ν.Π. : 2 - 1


Σημαντική νίκη πέτυχε η ομάδα μας κόντρα στο Παραλίμνι.
Το σκορ άνοιξε για τον ΑΡΗ νωρίς στο 16ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Χρίστο Γιοβόφ. Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου, αφού ούτε η Ένωση μπόρεσε να σκοράρει από την ευκαιρία που δημιουργήθηκε από το λάθος του Τράπαλικ, ούτε το σκαφτό σουτ του Γιόβοφ κατέληξε στα δίκτυα του Μιλοσέφσκι, ο οποίος απέκρουσε την τελευταία στιγμή.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την ομάδα μας. Μετά από ωραία ομαδική ενέργεια ο Βασιλείου έκανε το 2 - 0 για τον ΑΡΗ στο 54'. Ο Κύπριος πανηγύρισε έξαλα το γκολ του, αφού δέχθηκε αρκετή κριτική από όλους μας τον τελευταίο καιρό. Στη συνέχεια η Ένωση δεν απείλησε, παρ' όλο που ο ΑΡΗΣ έκανε αρκετά αβίαστα λάθη . Στο τέλος το παιχνίδι έγινε ντέρμπι, αφού η Ένωση μείωση σε 2 - 1 στο 89' με απευθείας φάουλ του Σπύρου, ενώ ο Μέλιος Αρειστίδου αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις. Ευτυχώς όμως το 2 - 1 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Σκόρερ : 16΄ Γιόβοφ, 54΄ Βασιλείου – 88΄ Σπύρου

Κίτρινες κάρτες : Ουόν, Σέπερ, Πάρπας - Σπύρου, Κολάνης

Κόκκινη κάρτα : Αριστείδου (2η κίτρινη)

ΑΡΗΣ : Τράπαλικ, Γκόλομπ, Βασιλείου (77΄ Αριστείδου), Πάρπας, Βόρελ, Σέπερ, Μιχάλτσια (90΄ Αλέκου), Ουόν, Μοζάκου, Λόμπε, Γιόβοφ (83΄ Γιασεμάκης)

ΕΝΠ : Μιλοζέφσκι, Γούμενος, Σπύρου, Εντζιαφόρ (63΄ Τάνιτς), Κάπιτς, Πουμά, Ηλία, Κολάνης, Φρέντι, Ελευθερίου (67΄ Γιαντσέφσκι), Ετμάρ (78΄ Ποπάρα)