Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2007

ΑΡΗΣ - Ολυμπιακός : 3 - 0

Πολύ σημαντική νίκη πέτυχε σήμερα η ομάδα μας κόντρα στον Ολυμπιακό στο Τσίρειο στάδιο.
Σε όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου ο ΑΡΗΣ είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και κατάφερε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 7'. Ήταν ο Ντίνιτσα που έκανε το σουτ,ο τερματοφύλακας Στυλιανού απέκρουσε ασταθώς και ο Γιασεμάκης δε δυσκολεύτηκε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Λίγα λεπτά αργότερα παραλίγο να έρθει το 2 - 0, αλλά ο Στυλιανού απέκρουσε το πολύ καλό σουτ του Γιασεμάκη. Ότι δεν κατάφερε ο Γιασεμάκης το κατάφερε ο Πάολο Κόστα στο 32', όταν ανατράπηκε μέσα στην περιοχή του Ολυμπιακού και εκτέλεσε εύστοχα τα πέναλτι που κέρδισε.
Στο δεύτερο η ημίχρονο ο ΑΡΗΣ έδωσε χώρο στον Ολυμπιακό και προσπάθησε να πετύχει ένα τρίτο γκολ στην αντεπίθεση για να σκοτώσει το παιχνίδι. Ο ΑΡΗΣ ζήτησε ένα πέναλτι στο 63' που δεν του δόθηκε και ο Ολυμπιακός είχε την κατοχή της μπάλας αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Στο 82' η σεμνή τελετή έλαβε τέλος. Ο Πάολο Κόστο έστρωσε την μπάλα στον Γιασεμάκη και αυτός έγραψε με ωραίο πλασέ το τελικό 3 - 0.
Φωτογραφίες από τον αγώνα θα βρείτε εδώ.

ΣΚΟΡΕΡ: 7΄, 82΄ Γιασεμάκης, 32΄ Πάουλο Κόστα (πέν.)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σιέπερ, Μοζάκου - Ντεκουέ, Τζένιτς

ΑΡΗΣ: Τράπαλικ, Μοζάκου, Βασιλείου, Σιέπερ, Μ.Αντωνίου, Πάρπας, Πεγκλής, Κούχαρ (88΄ Μάρκου), Ντίνιτσα (70΄ Αλέκου), Π.Κόστα (85΄ Στέρε), Γιασεμάκης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Στυλιανού, Γκριπόφσκι, Ιντζάι, Ροντρίγκες, Νικολάου, Τζένιτς, Πόλκινγκ (46΄ Παναγιώτου), Ντε Ολιβέιρα, Πανικούτι, Μασάδο, Ντεκουέ (66΄ Πίττας)