Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2007

Αγία Νάπα - ΑΡΗΣ : 0 - 3

Με το δεξί ξεκίνησε η ομάδα μας τις υποχρεώσεις της στους ομίλους του Κυπέλλου. Ο ΑΡΗΣ επικράτησε άνετα της Αγίας Νάπας με το ευρύ 0 - 3.
Στο πρώτο ημίχρονο σημειώθηκαν όλα τα γκολ. Μόλις στο 10' ο Αλέκος Αλέκου έγραψε το 0 - 1 με δυνατό σουτ μέσα στην μικρή περιοχή. Στο 24' ο νεαρός Κώστας Μάρκου έκανε μια έξοχη ατομική ενέργεια και την κατάλληλη στιγμή έβγαλε την ασίστ στον Πάουλο Κόστα που δεν δυσκολεύτηκε να κάνει με πλασέ το 0 - 2. Το 0 - 3 ήρθε 4 λεπτά αργότερα και πάλι με τον Αλέκου. Ο Κύπριος επιθετικός συνεχίζει την καλή παράδοση που έχει ξεκινήσει φέτος στο θεσμό του κυπέλλου. Το μόνο που κατάφερε η Αγία Νάπα ήταν να χάσει ένα πέναλτι στο 46΄με τον Μαρτίνο Σολωμού.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε αισθητά. Οι μόνες καλές φάσεις ήταν ένα σουτ για τον ΑΡΗ με το Μέλιο Αριστείδου και δύο για την Αγία Νάπα.

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Λουνκ, Διονυσίου, Νικολάου, Κέζος, Τέριεκ (46΄ Πάρπας), Σινγκμπό, Σολωμού, Γεωργίου, Βασιλείου (62΄ Νεοφύτου), Βάβα, Μούσιης.

ΑΡΗΣ: Τράπαλικ, Αριστείδου, Κόστα (59΄ Κούχαρ), Μάρκου, Γιασεμάκης, Πάρπας, Πεγκλής, Αλέκου (62΄ Στέρε), Σιέπερ, Γκολόμπ, Ουόν (46΄ Κισσονέργης).

Κίτρινες Κάρτες: Σίγκμπό - Σιέπερ