Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2007

ΑΡΗΣ - Ομόνοια : 1 - 2

Ηττημένη έφυγε από το γήπεδο ψες η ομάδα μας. Παρ' όλο που προσπάθησε και μπορούσε για κάτι καλύτερο, οι κύριοι με τα μαύρα φρόντισαν να νικήσει η Ομόνοια.
Στα πρώτα λεπτά του αγώνα γινόταν κυρίως αναγνωριστικό παιχνίδι από τις δύο ομάδες με τη μπάλα να κινείται στη μεσαία γραμμή. Η πρώτη καλή φάση ήρθε στο 15ο λεπτό όταν ο Πάολο Κόστα εκτέλεσε κόρνερ και ο Βόρελ έπιασε την κεφαλιά όμως απόκρουσε ο Γιωργαλλίδης. Όσο περνούσε η ώρα η Ομόνοια ανέβασε την απόδοση, βοηθούμενη από το διαιτητή που μας έπαιζε 60 - 40. Στο 21 ο Ν'Τζεμά απέκρουσε εντυπωσιακά το φάουλ του Ντομπρασίνοβιτς και έπιασε το δυνατό σουτ του Μοσελίν. Στην καθυστέρηση του πρώτου ημιχρόνου ο ΑΡΗΣ έχασε πολύ καλή ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όμως το σουτ του Μίχαλτσα κατέληξε έξω.
Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν χλιαρό στα πρώτα λεπτά. Η Ομόνοια προσπάθησε να σκοράρει αλλά δεν τα κατάφερε. Έτσι ο διαιτητής έδωσε τη λύση στους τριφυλλοφόρους. Στο 52΄ η Ομόνοια κέρδισε φάουλ και ενώ το τείχος ακόμα στηνόταν και ο διαιτητής υποδείκνυε στους παίχτες ότι πρώτα θα σφυρίσει και μετά θα εκτελεστεί το φάουλ, ο Καϊάφας εκτέλεσε το φάουλ χωρίς καν να σφυρίξει ο διαιτητής, σκόραρε και το γκολ μέτρησε ως κανονικό! Στη συνέχεια ο ΑΡΗΣ ανέβασε την απόδοσή του και σε συνδυασμό με τις αλλαγές τον Ντίνιτσα και Στέρε πείσμωσε για να ισοφαρίσει. Το γκολ ήρθε τελικά στο 69' όταν ο Μίχαλτσα μόνος στη μεγάλη περιοχή πλάσαρε εύστοχα. Η ισοφάριση φαίνεται πως πόνεσε πολύ, καθώς ο διαιτητής έγινε ακόμα πιο προκλητικός και μας έπαιζε πλέον 80 - 20. Ο ρυθμός του αγώνα ζωήρεψε και η Ομόνοια σκόραρε με τον Μ' Γκούνι στο 77'. Ο διαιτητής φρόντισε και πάλι ο ΑΡΗΣ να εκδηλώσει λίγες επιθέσεις στη συνέχεια και το 1 - 2 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Σκόρερ: Καϊάφας 52,Μγκούνι/Μιχάλτσια
Κίτρινες: Πουμά, Βασιλείου, Στέρε - Κακογιάννης

ΑΡΗΣ: Εντζεμά, Σέπερ (79' Μοζάκου), Αντωνίου, Βορέλ, Πουμά, Ουόν, Πεγκλής (59' Στέρε), Βασιλείου (59' Ντινίτσα), Κούχαρ, Πάολο Κόστα, Μιχάλτσια.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Γιωργαλλίδης, Βέϊγκα, Κακογιάννης, Τζωρτζόπουλος, Κασέκε, Ντομπρασίνοβιτς, Καϊάφας, Μοσελίν (90' Γκροζντανόσκι), Μπα, Μγκούνι (85' Τοράο), Χαϊλής (68' Βακουφτσής).

ΔΗΛΩΣΕΙΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΚΛΗΣ (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΑΡΗ)

"Ο διαιτητής έδειξε στους παίκτες του Άρη ότι θα σφυρίξει. Ο Καϊάφας ζήτησε απο το διαιτητή να μην σφυρίξει. Σ' αυτή τη φάση ο διαιτητής έπαιξε εκατόν-μηδέν την ομάδα μας. Επίσης είχαμε ένα πέναλτι που δεν μας δόθηκε".

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΪΑΦΑΣ (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ)

"Η ίδια περίπτωση έγινε σε μια φάση φάουλ και στο πρώτο ημίχρονο. Δεν πρόλαβα όμως να παίξω γρήγορα. Στη συγκεκριμένη φάση έπαιξα γρήγορα και πέτυχα το γκολ. Έχω τέτοιο δικαίωμα. Παρόμοια φάση είχε γίνει πριν μερικά χρόνια με τον Ολυμπιακό. Ο Πεγκλής έπαιζε εκεί. Προπονητής της Ομόνοιας ήταν ο Χένκ ΧάουαρΝτ και δεν είπε τίποτε τότε. Τώρα αντέδρασε στον πάγκο. Και εμείς είχαμε πέναλτι πάνω στον Χαϊλή".

ΧΕΝΚ ΧΑΟΥΑΡΝΤ (ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΡΗ)

"Απ' οτι είδα σήμερα ο Άρης δεν είναι νεκρός. Είχαμε ένα φανταστικό παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες μπορούσαν να κερδίσουν. Όταν χάνει η ομάδα μου είμαι πολύ λυπημένος. Όμως σήμερα είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου. Είναι άδικο που δεν πήραμε βαθμό. Πιστεύω οτι κάποιος δεν συμπαθεί τον Άρη. Θα κάνουμε το καλύτερο και αν συνεχίσουμε έτσι θα ξεφύγουμε απο τη θέση που είμαστε".

ΝΤΡΑΓΚΑΝ ΟΚΟΥΚΑ (ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ)

"Παίξαμε απέναντι σε ένα αρκετά καλό αντίπαλο. Είχα πει στους παίκτες μου πριν από το ματς, πως η θέση του Άρη στην βαθμολογία είναι πλασματική. Σε γενικές γραμμές, ο κόσμος είδε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Κερδίσαμε δίκαια, παρότι ο Άρης είχε ευκαιρίες. Συγχαρητήρια στον Άρη για το καλό παιχνίδι του. Θα πάει καλύτερα στη συνέχεια".

ΒΙΚΤΩΡΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΡΗ)

"Η διαιτησία σήμερα ήταν προμελετημένη και πρόστυχη. Ο άνθρωπος έκανε κανονικά χειρουργείο. Θα ζητήσουμε να μείνει μακριά από τη σφυρίχτρα αρκετό καιρό".

ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΡΗ)

"Είχαμε την ατυχία να δούμε και αυτό. Ο διαιτητής έδειξε αδυναμία... Οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας προτού ο διαιτητής σφυρίξει, εκτέλεσαν το φάουλ και σκόραραν, ενώ την ίδια ώρα οι δικοί μας ποδοσφαιριστές ακόμα έφτιαχναν ακόμη το τείχος. Λυπάμαι για τη σημερινή διαιτησία. Αλλοίωσε το σημερινό αποτέλεσμα. Κάθε παιχνίδι παίζουμε 11 εναντίον 13... Και αυτό έχει σχέση με το γεγονός ότι κάποιες ομάδες έμειναν έξω από την Ομοσπονδία και κάποιοι διαιτητές τις ευνοούν".