Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2007

ΑΡΗΣ - Δόξα : 1 - 0


Ο ΑΡΗΣ βρισκόταν χθες για 92 λεπτά στην κόλαση. Κατάφερε όμως στο τέλος να μπει στον παράδεισο με ένα γκολ του Πάολο Κόστα. Η πρώτη μας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα είναι γεγονός!
Το πρώτο ημίχρονο του αγώνα πέρασε απαρατήρητο. Ο ΑΡΗΣ ήταν αυτός που ήθελε απεγνωσμένα την νίκη, αλλά το άγχος δεν τον άφηνε να αναπτυχθεί σωστά, ενώ η Δόξα ήταν νωθρή και δεν δημιούργησε καθόλου προϋποθέσεις για γκολ. Έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το ισόπαλο 0 - 0. Κλασική ευκαιρία έχασε ο Αλέκου για να ανοίξει το σκορ για λογαριασμό του ΑΡΗ, όταν μόνος μέσα στην μικρή περιοχή μπερδεύτηκε και έχασε τη μπάλα.
Το δεύτερο ημίχρονο ο ΑΡΗΣ προσπάθησε περισσότερο για τη νίκη, αλλά το άγχος έφερε και πάλι πολλά λάθη, που οδήγησαν σε εκνευρισμού και της ομάδας, αλλά και του κόσμου. Στο 71' η πλάστιγγα έγειρε ακόμη περισσότερο προς το μέρος της ομάδας μας όταν ο Ανιουέτα της Δόξας αποχώρησε με δεύτερη κίτρινη. Στις καθυστερήσεις έμελλε να γραφτεί το χιτσκοκικό φινάλε του αγώνα. Ο Γιασεμάκης ανατρέπεται στη μικρή περιοχή, ο διαιτητής δείχνει την άσπρη βούλα και δίνει χρυσή ευκαιρία στον ΑΡΗ να πάρει την πρώτη του νίκη. Ο ψύχραιμος Πάολο Κόστα αναλαμβάνει να εκτελέσει το πέναλτι, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Μαυρή και τους οπαδούς του ΑΡΗ στον έβδομο ουρανό!
Ελπίζουμε λοιπόν πως η πρώτη νίκη θα αποβάλλει το άγχος από την ομάδα μας και θα της επιστρέψει να κάνει ένα νέο, καλύτερο ξεκίνημα. Συνεχίζουμε όλοι με χαμηλούς τόνους γιατί ακολουθούν δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια: Με τον μαχητικό Ερμή την Τετάρτη και με την διεκδικήτρια του τίτλου Ανόρθωση το Σαββατοκύριακο.
Φωτογραφίες από τον αγώνα μπορείτε να δείτε εδώ.

AΡΗΣ: Στάνεφ, Σέπερ (88΄ Αριστείδου), Γκολόμπ (81΄ Βασιλείου), Βόρελ, Ουόν, Κούχαρ, Πούμα, Κόστα, Στέρε, Αλέκου (67΄ Γιασεμάκης), Μάρκου.

ΔΟΞΑ: Μαυρής, Αλαμπί, Ανιουέτα, Τζούνιορ, Γκονζάλες, Ντα Κόστα (73΄ Καμαρλίγκος), Μπούις, Ετμάρ, Πολυκάρπου (67΄ Κωστή), Ντο Σάντος (82΄ Καμάλ), Μοράλες.