Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Απόλλων - ΑΡΗΣ : 1 - 2


 Τη δεύτερη φετινή του νίκη κόντρα στον Απόλλωνα πέτυχε σήμερα ο ΑΡΗΣ. Σ' ένα παιχνίδι που διεξήχθει χωρίς θεατές, λόγω τιμωρίας του Απόλλωνα, η ομάδα μας δίκαια επικράτησε με 1 - 2.
Ο ΑΡΗΣ ξεκίνησε καλύτερα τον αγώνα και μόλις στο πρώτο εικοσάλεπτο έφτιαξε 3 καλές ευκαιρίες με τον Λούκας Σόσιν. Τελικά το γκολ ήρθε στο 29', με τον Λάζιτς να εκμεταλλεύεται την μπαλιά του Γκέλσον και να πλασάρει τον Σβαλόφσκι. Η μοναδική φάση που δημιούργησε ο Απόλλωνας στο πρώτο ημίχρονο ήταν ένα απευθείας χτύπημα φάουλ του Νορό στο 41', με τη μπάλα να περνάει έξω.
Στην επανάληψη η υπεροχή του ΑΡΗ συνεχίστηκε. Παρ' όλα αυτά, ο Κιρόφσκι ισοφάρισε για τον Απόλλωνα στο 56', κόντρα στη ροή του αγώνα. Το γκολ της νίκης σημείωσε ο Σόσιν στο 74' μετά από κάθετη πάσα του Ιονέσκου.

Απόλλων: Σβαλόφσκι, Θεοφίλου, Σάλες, Νεβά, Οσενί, Νορό, Ζε Βιτόρ, Μπαγκούρα (46’ Κυριάκου) Σισοκό (46’ Ζοάο Πάολο), Ματούσοβιτς, Κιρόφσκι
ΑΡΗΣ: Κόβατς, Ιωάννου, Στεπάνοφ (42’ Χ. Χαραλάμπους), Κλιμπλ, Ραντοσάβλιεβιτς, Κέρκεζ, Βασιλείου, Λάζιτς, Ιονέσκου, Γκέλσον (71' Γκονζάλες), Σόσιν
Κίτρινες: Κιρόφσκι, Σάλες / Χαραλάμπους, Ιωάννου, Κέρκεζ