Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

ΑΡΗΣ - Αναγέννηση Δερύνειας : 2 - 0


 Τρίτη σερί νίκη για την ομάδα μας. Μετά την Ανόρθωση και τον Ερμή ο ΑΡΗΣ κέρδισε και την Αναγέννηση, παρά τη μέτρια σημερινή του εμφάνιση.
Στο πρώτο ημίχρονο ο ΑΡΗΣ είχε την κατοχή της μπάλας, ενώ η Αναγέννηση περιορίστηκε σε ένα παθητικό ρόλο με πολλά λάθη. Στο 18' ο Λάζιτς έκανε τη σέντρα και ο Γκέλσον εκμεταλλευόμενος το λάθος της αντίπαλης άμυνας έγραψε το 1 - 0. Πέντε λεπτά αργότερα η ομάδα μας σημείωσε και δεύτερο γκολ. Δημιουργός αυτή την φορά ήταν ο Γκέλσον, ο οποίος έξυπνα γύρισε στον κενό χώρο την μπάλα στον Ιονέσκου και ο Ρουμάνος έγραψε με πλασέ το 2 -0.
Το δεύτερο ημίχρονο ήταν βαρετό, χωρίς καμία σχεδόν αξιόλογη φάση. Ο χρόνος κύλησε βασανιστικά για τους θεατές του αγώνα και το 2 - 0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.
Πλέον ο ΑΡΗΣ βρίσκεται στην 9η θέση με 24 βαθμούς και κοιτάζει τον επόμενο δύσκολο αγώνα με την ΑΕΚ στη Λάρνακα.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Λουζέϊρο / Δημοσθένους, Γόγολος (10η), Γιαννακού (6η).
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΑΡΗΣ (Ν. Μιτόσεβιτς): Κόβατς, Ιωάννου, Στεπάνοφ, Μπαρούν (46’ Λουζέιρο), Κλιμπλ, Κέρκεζ, Βασιλείου, Ιονέσκου (72’ Μάρκου), Λάζιτς, Γκέλσον, Γκονζάλες (67’ Γκρούιτς).
 -Στον πάγκο: Εντζεμά, Κομπόγιο, Θεοφάνους, Σόσιν.
 ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ (Α. Αδάμου): Πένσκα, Δημοσθένους, Σπύρου, Γιαννακού, Γόγολος (46’ Κρασσάς), Παναγή, Κυριάκου, Κολοκούδιας (61’ Χατζηγεωργίου), Σιμούνοβιτς, Ηλία, Πινδώνης (70’ Πέλιτς).
 -Στον πάγκο: Μάστρου, Αδάμου, Κωνσταντίνου, Χαραλάμπους.