Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Εθνικός Άχνας - ΑΡΗΣ : 4 - 0


 Αγνώριστη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ήταν η ομάδα μας, που συνετρίβη με 4 - 0 από τον Εθνικό.
Τα πράγματα "στράβωσαν" νωρίς στο πρώτο ημίχρονο, όταν ο Σίμοφ έπιασε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Βέντερ και έκανε το 1 - 0 μόλις στο 11'. Δύο λεπτά αργότερα ο Παβίσεβιτς εκμεταλλεύτηκε την κάθετη πάσα του Βέντερ και με πλασέ έγραψε το 2 - 0. Κάπου εκεί τα πράγματα έγιναν εξαιρετικά δύσκολα για την ομάδα μας, η οποία αναγκαστικά προσπάθησε να μειώσει το σκορ. Στο 16' ο Μιλουντίνοβιτς απομάκρυνε προ της γραμμής την κεφαλιά του Σόσιν, ενώ ο Νουρεντινόσκι είπε όχι στα σουτ των Βασιλείου και Ιονέσκου.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι σκόραραν για τρίτη φορά στο 59ο λεπτό. Ήταν ο Βαττής αυτός που έδωσε την ασίστ στον Βέντερ, ο οποίος από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίκτυα. Σ' εκείνο το σημείο οι ελπίδες της ομάδας μας για κάτι καλό στον σημερινό αγώνα έλαβαν τέλος. Στο 80' διαμορφώθηκε το τελικό 4 - 0 με γκολ του Παβίσεβιτς.
Σίγουρα το σημερινό αποτέλεσμα είναι πολύ άσχημο για τον ΑΡΗ, αλλά τώρα η ομάδα πρέπει να συνέλθει και να επιστρέψει στις εμφανίσεις που την κράτησαν για 6 συνεχόμενα ματς αήττητη.
Ο προπονητής του ΑΡΗ Ντούσαν Μιτόσεβιτς δήλωσε στη συνέντευξη τύπου:
"Συγχαρητήρια στον Εθνικό για την καθαρή και δίκαιη νίκη του. Ξεκινήσαμε άσχημα, κάναμε κάποια λάθη στην άμυνα. Προς το τέλος του ημιχρόνου προσπαθήσαμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα, αλλά δεν τα καταφέραμε. Στο 3-0 όλα τέλειωσαν. Χάσαμε από μια καλή και έμπειρη ομάδα. Είχαμε καλές εμφανίσεις, όμως σήμερα με προβλημάτισε ο τρόπος που χάσαμε. Έχουμε τώρα Νέα Σαλαμίνα και Ένωση εντός έδρας και ελπίζω να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο και να παίξουμε καλύτερα. Κερδίσαμε τον Απόλλωνα, δεν γίναμε μεγάλη ομάδα και πρέπει να μάθουμε μέσα από τα λάθη που κάναμε σήμερα".
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ: Νουρεντινόσκι, Μαχράντζε, Μιλουτίνοβιτς, Βούκσεβιτς, Σίμοφ, Πιντσέλι, Ηλία, Πογιατζής (64΄ Ιγνάτοφ), Βαττής (83΄ Μαχλελής), Βέντερ (83΄ Πιτσιλλίδης), Παβίσεβιτς.
ΑΡΗΣ: Κόβατς, Κλιμπλ, Ραντοσάβλιεβιτς, Ιμπεριάλε, Κομπόγιο (46΄ Μάρκου), Βασιλείου, Λάζιτς (71΄ Χαραλάμπους), Κέρκεζ, Ιονέσκου (71΄ Γκέλσον), Σόσιν, Γκονζάλες.
Κίτρινες Κάρτες: Kλιμπλ, Σόσιν.