Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση


Πραγματοποιήθηκε σήμερα η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας για τη νέα σεζόν.
Παρόντες ήταν όλοι οι ποδοσφαιριστές, πλην του Ντούσαν Κέρκεζ, ο οποίος βρίσκεται στην πατρίδα του για την κηδεία του πατέρα του. Επίσης, την προπόνηση παρακολούθησαν και 100 περίπου φίλοι της ομάδας.
Όλοι έδειχναν προσγειωμένοι και έτοιμοι για δουλειά. Εξάλλου, η ερχόμενη σεζόν αναμένεται ιδιαίτερα δύσκολη.
Με δηλώσεις του ο πρόεδρος Κυριάκος Χατζήκυριακος, τόνισε ότι δεν πρέπει να λένε μεγάλα λόγια κι αφού ευχαρίστησε τον κόσμο που έδωσε το "παρών" του στο βοηθητικό γήπεδο του Τσιρείου, ανέφερε ότι στόχος της ομάδας του είναι η παραμονή στην κατηγορία. Παράλληλα, διευκρίνισε ότι αν ο προπονητής το ζητήσει, τότε θα υπάρξει και περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ.
"Βασικός στόχος είναι να μείνουμε στην κατηγορία και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Κρατήσαμε καλούς παίκτες και πήραμε κάποιους ποδοσφαιριστές που είναι καλοί και μπορούν να μας βοηθήσουν να μείνουμε στην κατηγορία. Δεν θα κάνουμε μετεγγραφή για χάριν της μετεγγραφής. Είμαι ευχαριστημένος, γιατί από την πρώτη μέρα μπορούμε να δουλεύουμε με όλους τους παίκτες"
, ανέφερε μεταξύ άλλων με τη σειρά του ο προπονητής Ντούσαν Μιτόσεβιτς.
Την ερχόμενη Τετάρτη θα δωθεί συνέντευξη τύπου από τη διοίκηση της ομάδας στο ξενοδοχείο "Μιραμάρε", όπου θα παρουσιαστούν όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του ΑΡΗ.