Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2009

ΑΡΗΣ - Θ.Ο.Ι. : 3 - 1

Σε ένα παιχνίδι όπου η ομάδα μας έπαιξε χωρίς λογική και πειθαρχία στον αγωνιστικό χώρο, καταφέραμε τελικά να πάρουμε το τρίποντο με 3 - 1.
Η ομάδα του Θ.Ο.Ι. ξεκίνησε δυνατά και έχασε δύο καλές ευκαιρίες με κεφαλιές στα πρώτα λεπτά. Όμως ο ΑΡΗΣ ήταν αυτός που ευτύχισε να προηγηθεί, μετά από απευθείας χτύπημα φάουλ του Ερνάντες. Ο ΑΡΗΣ έχασε άλλη μια καλή ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο, μετά από τετ-α-τετ του Εσελούκα.
Το Θ.Ο.Ι. κατάφερε να ισοφαρίσει στην αρχή του Β' ημιχρόνου. Ο ΑΡΗΣ αγωνίστηκε νευρικά στη συνέχεια, αλλά κατάφερε να προηγηθεί με 2 - 1 μετά από γκολ του Ζάρνα στο 62'. Ο δαιτητής και ο παρατηρητής του αγώνα έκαναν αρκετά λάθη και δημιούργησαν ένταση ανάμεσα στον προπονητή του Θ.Ο.Ι. και τους οπαδούς του ΑΡΗ με τις αποφάσεις τους. Συγκεκριμένα αρνήθηκαν καθαρό πέναλτι στον Ντούκιτς (μάλιστα τον τιμώρησαν και με κίτρινη κάρτα για θέατρο και χάνει το επόμενο κρίσιμο ματς με τη Σαλαμίνα), σταμάτησαν 2 φορές τους παίχτες του ΑΡΗ με λανθασμένα οφ-σάιντ και έδωσαν ανύπαρκτο πέναλτι στην ομάδα μας, χάρη στο οποίο έγινε το τελικό 3 - 1. Ο διαιτητής κατελόγησε και δεύτερο πέναλτι, σωστό αυτή τη φορά, υπέρ του ΑΡΗ στο 85', αλλά ο Εσελούκα έστειλε τη μπάλα άουτ.

Άρης - ΘΟΪ Λακατάμιας 3-1
(13' Ερνάντεζ, 62' Ζάρνας, 71' πέν. Νούνιες - 52' Ιωάννου)