Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2007

Ε.Ν.Π. - ΑΡΗΣ : 1 - 0

Άλλη μια ήττα δέχθηκε η ομάδα μας για φέτος, αυτή τη φορά από το Παραλίμνι. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τερματοφύλακας του ΑΡΗ ήταν για 90 λεπτά ο άπειρος Χαραλάμπους, αφού ο Ίλιες δεν μπορεί τελικά να εγγραφεί στο ρόστερ. Αυτό ήταν που στοίχισε τελικά και την ήττα στην ομάδα μας.
Στο πρώτο ημίχρονο και οι δύο ομάδες ήταν ανύπαρκτες, με πολλά λάθη και ανορθόδοξο παιχνίδι. Οι μόνες φάσεις που καταγράφηκαν ήταν 2-3 σουτ από πλευράς ΑΡΗ.
Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα δεν άλλαξαν και πολύ. Στο 50' σημειώθηκε και η φάση που έκρινε τον αγώνα. Ο τερματοφύλακας μας Χαραλάμπους εκτέλεσε το ελεύθερο σουτ πάνω στον Χριστοφή της Ένωσης και αυτός πλάσαρε γράφοντας το 1 - 0. Αν και ο ΑΡΗΣ έπρεπε να πιέσει και να προσπαθήσει να ισοφαρίσει, αυτό δεν έγινε. Η μόνη καλή φάση σε όλο το υπόλοιπο δεύτερο ημίχρονο ήταν μια κεφαλιά του Μίχαλτσα που απέκρουσε εκπληκτικά ο Μυτιληναίος.
Ο ΑΡΗΣ βουλιάζει κάθε αγωνιστική όλο και περισσότερο στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, με τη διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες να αυξάνεται και τη διαβάθμιση να μοιάζει πιο κοντά από ποτέ...