Δευτέρα 13 Αυγούστου 2007

ΑΡΗΣ - Πανθρακικός : 0 - 2

Με ήττα αποχαιρέτησε την Ξάνθη η ομάδα μας. Στο τελευταίο φιλικό επί ελλαδικού εδάφους ηττήθηκε με 2-0 από τον Πανθρακικό, πραγματοποιώντας μέτρια εμφάνιση.
Ο Πανθρακικός εκμεταλλεύτηκε το μουντό ξεκίνημα του ΑΡΗ και προηγήθηκε στο 4' με τον Χαραλάμπους. Στο 9' ο Πάολο Κόστα προσπάθησε να ισοφαρίσει με απευθείας χτύπημα φάουλ, αλλά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 25' ο τερματοφύλακάς μας Στάνεβ απόκρουσε πέναλτι, γεγονός που "ξύπνησε" την ομάδα μας. Μέχρι το 45' ο ΑΡΗΣ ήταν καλύτερος και έχασε 2 κλασικές ευκαιρίες με το Γιασεμάκη. Στο 37' μετά από ωραία ενέργεια και πάσα του Βασιλείου ο Κύπριος επιθετικός δεν πρόλαβε την μπάλα και στο 44' και πάλι ο ίδιος παίχτης αστόχησε σε τετ-α-τετ.
Το 2-0 έγινε και πάλι από τον Χαραλάμπους στο 79'. Ο Μιχάλτσα πέρασε στον αγώνα στο 46' αλλά αποχώρησε δύο λεπτά αργότερα, καθότι υπέστη τράβηγμα. Ωστόσο ο τραυματισμός του Ρουμάνου δεν φαίνεται να είναι σοβαρός.
ΑΡΗΣ: Στάνεβ , Βόρελ, Σέπερ (46 Πάρπας), Γκόλομπ, Μοζάκου, Χιμένεθ (65 Πεγκλής), Κούχαρ (70 Μάρκου), Βασιλείου (40 Στέρε), Ντίνιτσα (46 Πουμά), Κόστα (74 Αριστείδου), Γιασεμάκης (46 Μιχάλτσια. 48 Αλέκου).
Η ομάδα επιστρέφει αργά το βράδυ της Δευτέρας στην Κύπρο.