Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2008

Α.Π.Ο.Π. Κινύρας Πέγειας - ΑΡΗΣ : 1 - 0

Με την ήττα έφυγε δυστυχώς η ομάδα μας από την Πάφο. Οι σημαντικές απουσίες των Ντίνιτσα, Μιχάλτσα και Ουόν φαίνεται πως στοίχισαν τελικά. Το μοναδικό γκολ του αγώνα σημείωσε ο Ολισαντέμπε στο 45'. Όσο και αν προσπάθησε ο ΑΡΗΣ δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίκτυα. Πλέον τα εναπομίναντα 4 παιχνίδια μοιάζουν με τελικούς για την ομάδα μας, η οποία θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ σκληρά αν θέλει να μείνει στην κατηγορία.

ΠΕΓΕΙΑ: Μπάρντι, Φερέιρα, Μάρκες, Γαλάνης, Κιρίλοφ, Τιάγκο, Εντουάρντο, Μιχαηλένκο, Γκαλάδο, Καχάτριαν, Ολισαντέμπε.

ΑΡΗΣ: Τράπαλικ, Μπορνοσούζοφ, Γιόβοφ, Γκολόμπ, Βασιλείου, Σέπερ, Πάρπας, Βόρελ, Αντωνίου, Γιασεμάκης, Πεγκλής.

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2008

ΑΡΗΣ - Ανόρθωση : 0 - 0

Άλλον ένα βαθμό πήρε ψες ο ΑΡΗΣ, στην τιτάνια προσπάθειά του για παραμονή, αφού έμεινε στο 0 - 0 με την πρώτη ομάδα του πρωταθλήματος Ανόρθωση. Στην ουσία όλο το παιχνίδι ήταν ένας επιθετικός μονόλογος της Ανόρθωσης, αλλά η αμυντική λειτουργία της ομάδας δούλεψε πολύ καλά και κατάφερε να κρατήσει το 0. Καλύτερος ήταν για άλλη μια φορά ο Γάλλος Έτβιν Ουόν. Ο Μιχάλτσα θα χάσει το επόμενο παιχνίδι, αφού συμπλήρωσε 6 κίτρινες κάρτες.

Κίτρινες κάρτες : Μιχάλτσια – Ζλόγκαρ

ΑΡΗΣ: Τράπαλικ, Μπορνοσούζοφ, Μιχάλτσια (85' Αλέκου), Γκόλοπ, Βασιλείου, Ουόν, Γιόβοφ (88' Γιασεμάκης), Πάρπας, Βόρελ, Μοζάκου, Σέπερ

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Μπεκιάι, Τριποτσέρης, Κωνσταντίνου, Ντικουμάνα, Μέγκαχεντ (76' Ντεγιάνοφ), Κατσαβάκης, Ζλόγκαρ (60' Παναγή), Λαμπάν, Πάουλο Κόστα, Τσιταϊσβίλι (46' Φρούσος), Σόσιν.

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2008

Δόξα - ΑΡΗΣ : 2 - 1

Άδικη και άτυχη ήττα δέχθηκε χθες ο ΑΡΗΣ στο Μακάρειο από τη Δόξα.
Η ομάδα μας έχασε πολλές κλασικές ευκαιρίες (ενδεικτικά αναφέρω το δοκάρι του Γιόβοφ και τις φάσεις του Μίχαλτσα και του Ντίνιτσα). Παρ'όλα αυτά η Δόξα κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με κεφαλιά του Βούρκου στο 60'. Ο ΑΡΗΣ απάντησε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μίχαλτσα στο 70' και από κείνο το σημείο και μετά η ισοπαλία έμοιαζε σίγουρη. Δυστυχώς όμως η τύχη γύρισε την πλάτη στην ομάδα μας, η οποία δέχθηκε γκολ στο τελευταίο λεπτό τον καθυστερήσεων.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κωστή - Γκόλοπ, Μπορνοσούζοφ, Ντίνιτσα

ΔΟΞΑ: Ρίζος, Αλαμπί, Κωστής, Γκονζάλες, Ανιουέτα, Αντράντε, Ζοάο, Βούρκου, Μοράλες, Μπούις, Ντα Σίλβα,

ΑΡΗΣ: Τράπαλικ, Πάρπας, Πεγκλής, Γκόλομπ, Βασιλείου, Ουόν, Ντίνιστα, Μπορνοσούζοφ, Μίχαλτσια, Γιόβοφ

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2008

ΑΡΗΣ - ΑΕΛ : 2 - 1

Σπουδαία νίκη πέτυχε η ομάδα μας στο λεμεσιανό ντέρμπι με την ΑΕΛ, με 2 - 1.
Η ΑΕΛ προηγήθηκε στο σκορ μόλις στο 8' λεπτό, αφού ο Φιλανιώτης εκμεταλλεύτηκε λάθος τοποθέτηση του τερματοφύλακα του ΑΡΗ Τράπαλικ. Στο 30' ο Γιόβοφ ανατράπηκε στην περιοχή της ΑΕΛ και ο ΑΡΗΣ κέρδισε πέναλτι. Ο Μίχαλτσα ευστόχησε και έγραψε το 1 - 1. Πάντως το πέναλτι είναι αμφισβητούμενο. Το 2 - 1 ήρθε 6 λεπτά αργότερα, όταν ο Γιοβόφ έβγαλε μια εξαιρετική μπαλιά στην περιοχή της ΑΕΛ και ο Ντίνιτσα με ωραίο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Το σκορ αυτό ήταν και το τελικό, αφού καμιά ομάδα δεν μπόρεσε να σκοράρει στις ευκαιρίες που έκανε στα επόμενα λεπτά. Πάντως ο ΑΡΗΣ πάλι ολοκλήρωσε τον αγώνα με 10 παίκτες, αφού στο 83' αποβλήθηκε ο Μοζάκου με δεύτερη κίτρινη.
Η νίκη αυτή έφερε μεγάλη χαρά στον κόσμο του ΑΡΗ, αφού αναπτέρωσε τις ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία, ενώ παράλληλα ήταν και η πρώτη νίκη για τον ΑΡΗ μετά από αρκετό καιρό σε λεμεσιανό ντέρμπι.