Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

ΑΡΗΣ - Ανόρθωση : 1 - 0


Φιλική νίκη κόντρα στην Ανόρθωση πέτυχε σήμερα ο ΑΡΗΣ.
Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα τον αγώνα και κυριάρχησαν στο πρώτο ημίχρονο. Μόλις στο 8' ο τερματοφύλακας του ΑΡΗ κατάφερε να νικήσει σε τετ - α - τετ τον Αγγέλοφ. Λίγο αργότερα, στο 12', ένα μακρινό, ευθύβουλο σουτ του Μαρκίνιος έφυγε μόλις άουτ. Κόντρα στη ροή του αγώνα ο ΑΡΗΣ κατάφερε να ανοίξει το σκορ στην πρώτη ευκαιρία που δημιούργησε. Στο 26' ο Σόσιν έκανε σουτ το οποίο κόντραρε σε παίκτη της Ανόρθωσης και στην εξέλιξη της φάσης ο Μαλζόνι έστειλε την μπάλα στα δίκτυα. Ο Μαρκίνιος έχασε νέα ευκαιρία στο 44', όταν έστειλε την μπάλα λίγο άουτ μετά από έμμεσο φάουλ.
Στο δεύτερο ημίχρονο η απόδοση των δύο ομάδων έπεσε αισθητά, λόγω και των πολλών αλλαγών. Ωστόσο ήταν ο ΑΡΗΣ αυτός που έφτασε σε ορισμένες περιπτώσεις κοντά στο γκολ, με τους Γκέλσον, Κρούιτς και Ηλία.
Ο Ντούσαν Μιτόσεβιτς προτίμησε να μην ξεκινήσει αρκετούς παίκτες που προορίζονται για τη βασική ενδεκάδα. Συγκεκριμένα έμειναν εκτός οι Κερκέζ, Κρούιτς, Ιμπεριάλε και Γκέλσον. Παρέταξε την ομάδα του με το σύστημα 4-2-3-1. Στα άκρα της άμυνας ήταν δεξιά ο Λόμπε, αριστερά ο Ραντοσάβλιεβιτς και στο κέντρο οι Κλιμπλ και Βασίλιεφ. Οι Χαραλάμπους και Θεοφάνους ήταν στον άξονα, με τον Ιονέσκου να κινείται σε ρόλο επιτελικού χαφ. Αριστερό χαφ ήταν ο Γιώργος Βασιλείου και δεξιά ο Μαλζόνι. Στην γραμμή κρούσης ήταν ο Λούκας Σόσιν. Εκτός των άλλων, απουσίαζε και ο Πούλπο λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς.


ΑΡΗΣ: Κόβατς (46’ Εν Τζεμά), Λόμπε (86’ Ιωάννου), Ράντοσαβλιεβιτς (86’ Αριστείδου), Κλιμπλ (77’ Κομπόγιο), Βασίλιεφ (77΄Ιμπεριάλε), Χαραλάμπους (46’ Κρούϊτς), Θεοφάνους (72’ Κερκέζ), Μαλζόνι (77’ Μάρκου), Ιονέσκου (72’ Ηλία), Βασιλείου (46’ Λάζιτς), Σόσιν (46’ Γκέλσον).

Ανόρθωση: Κόζατσικ (46’ Σταχόβιακ), Μάρτινς, Άντιτς (46’ Λεϊβακαμπέσι), Σπρόκελ (46’ Τόμασιτς), Κόλιν, Στ. Αγγέλοφ (69’ Λαμπάν), Μαρκίνιος (65’ Χατζηγεωργίου), Βουτσίτσεβιτς (46’ Μαραγκός), Ρονγκάτο (69’ Λαβόρδε), Ρέζεκ (46’ Οκκάς), Εμίλ Αγγέλοφ (65’ Μιχαήλ).

Κυριακή 14 Αυγούστου 2011

ΑΡΗΣ - Απόλλων : 1 - 1


Σε ένα βαρετό παιχνίδι που διεξήχθει χθες στο Τσίρειο ΑΡΗΣ και Απόλλων εξήλθαν ισόπαλοι 1 - 1.
Ο ΑΡΗΣ ξεκίνησε κάπως καλύτερα και προηγήθηκε με εντός περιοχής σουτ του Γκέλσον στο 8'. Από εκείνο το σημείο και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου ο Απόλλωνας ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων και έφτασε στην ισοφάριση με τον Νούνιες στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.
Μόλις δύο καλά σουτ σημειώθηκαν στην επανάληψη και ανοίκαν και τα δύο στον ΑΡΗ, το ένα με τον Λόμπε και το άλλο με τον Κρούιτς.
Από πλευράς ΑΡΗ έδειξαν καλά στοιχεία οι Ιονέσκου (είχε και δοκάρι στο 5') και Κέρκεζ. Ο Ντούσαν Μιτόσεβιτς δοκίμασε στο Α' ημίχρονο να αγωνιστεί μόνο με τον Γκέλσον στην επίθεση, ενώ στο Β' μέρος έπαιξε με δύο κυνηγούς, τους Σόσιν και Γκονζάλες.

ΑΡΗΣ: Κόβατς (73’ Εν Τζεμά), Ιωάννου, Ιμπεριάλε (73’ Κλιμπλ), Κομπόγιο (73’ Βασίλιεβ), Βασιλείου (63’ Λόμπε), Κερκέζ, Κρούιτς, Λάζιτς (63’ Χαραλάμπους), Μάρκου (46’ Ράντοσαβλιεβιτς), Ιονέσκου (46’ Γκονζάλες), Γκέλσον (46’ Σόσιν).

Απόλλων: Σβαλόφσκι, Λόπες (46’ Θεοφίλου), Αμαράλ (69’ Σισσοκό), Σίκιμιτς (46’ Νεβά), Μερκής (69’ Σίκιμιτς), Σενέ (46’ Οσενί), Ερίθε (63’ Ντίας), Νορό (46’ Ματούσοβιτς), Σισσοκό (46’ Κόλαρ), Νούνιες (46’ Σταύρου), Κιρόφσκι (46’ Ντοσεβί).

Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

Παρακολούθησαν την Ένωση

Οι Ντούσαν Μιτόσεβιτς και Θράσος Κοννιώτης παρακολούθησαν χθες την Ένωση Νέων Παραλιμνίου στο φιλικό που έδωσε με την Ομόνοια, καθώς η ομάδα του Νίκκι Παπαβασιλείου θα αντιμετωπίσει τον ΑΡΗ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.
Σήμερα η ομάδα μας θα δώσει φιλικό παιχνίδι με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο στις 18:00, ενώ μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος σε δύο βδομάδες έχουν προγραμματιστεί άλλα δύο φιλικά. Το πρώτο είναι την ερχόμενη Τετάρτη με την Ανόρθωση στο Τσίρειο και το άλλο το επόμενο με την Πάφο εκτός έδρας.

Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Νοβί Μπαζάρ - ΑΡΗΣ : 2 - 1


Την πρώτη του ήττα στα φιλικά που δίνει στη Σερβία γνώρισε ο ΑΡΗΣ.
Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας είχε καλή απόδοση, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ. Η Ναβί Μπαζάρ έκανε το 1 - 0 στο 26' με κεφαλιά του Έσκοβιτς. Ο ΑΡΗΣ προσπάθησε να ισοφαρίσει αλλά δεν τα κατάφερε. Μεγαλύτερη ευκαιρία ήταν το χαμένο πέναλτι του Μαλζόνι, το οποίο κέρδισε ο Γκονζάλεζ στο 45'.
Η ισοφάριση ήρθε με γκολ του Γκέλσον στο 75', αλλά οι Σέρβοι κατάφεραν να κλέψουν τη νίκη σκοράροντας εκ νέου στο 80'.
Στα θετικά είναι ότι ο Γκέλσον σκόραρε για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα και ο Γκονζάλεζ ήταν και πάλι αρκετά δραστήριος. Μελανό σημείο είναι τα δύο χαμένα πέναλτι που είχε η ομάδα μας στα δύο τελευταία φιλικά.

Η αρχική ενδεκάδα του ΑΡΗ:

Εντζεμά, Βασίλεφ, Ιμπεριάλε, Ιωάννου, Βασιλείου, Κέρκεζ, Λάζιτς, Χαραλάμπους, Μαλζόνι, Γκέλσον, Γκονζάλες.