Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Μέταλατζ - ΑΡΗΣ : 1 - 2


Νικηφόρο ήταν το δεύτερο φιλικό του ΑΡΗ επί Σερβικού εδάφους.
Η ομάδα μας αγωνίστηκε κόντρα στην Μέταλατζ (ομάδα Α' κατηγορίας Σερβίας). Το σκορ άνοιξε στο 37' για λογαριασμό του ΑΡΗ ο Γκονζάλεζ, μετά από σέντρα του Γκέκα και μεταβίβαση του Λόμπε. Ο ΑΡΗΣ είχε την κατοχή της μπάλας στη συνέχεια και έδειξε ενθαρρυντικά στοιχεία στον ανασταλτικό τομέα. Στο 39' ο Γκονζάλεζ κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος, αλλά ο τερματοφύλακας της Μέταλατζ απέκρουσε. Οι Σέρβοι κυνήγησαν την ισοφάριση προς το τέλος του ημιχρόνου και τα κατάφεραν με προβολή του Μέχατς.
Στην επανάληψη, οι πολλές αλλαγές έριξαν αισθητά το ρυθμό του αγώνα. Παρ' όλα αυτά ο ΑΡΗΣ εξακολούθησε να πιέζει για ένα δεύτερο γκολ και το πέτυχε με τον Γκέλσον στο 67'.

Στο αρχικό σχήμα προτιμήθηκαν οι: Ένζεμα, Αριστείδου, Λόμπε, Βασιλείου, Μάρκου, Ιμπεριάλε, Κέρκες, Ηλία, Πούλπο, Βασίλιεφ, Γκέγκας.

Εννέα αλλαγές πραγματοποίησε ο Ντούσαν Μιτόσεβιτς στο Β΄ Μέρος: Κόβατς, Ιωάννου, Χαραλάμπους, Κλίμπλ, Λάζιτς, Ιουνέσκου, Κομπόγιο, Μαλζόνι, Γκέλσον, Ιμπεριάλε, Κέρκες(72’ Μάρκου).

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Πρώτη προπόνηση στη Σερβία


Την πρώτη του προπόνηση του επί Σερβικού εδάφους πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο ΑΡΗΣ.
Ο Ντούσαν Μιτόσεβιτς επέλεξε να ασχοληθεί περισσότερο με τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών του σήμερα.
Η προπόνηση έγινε υπό συνεχή βροχόπτωση, αυτό όμως δεν εμπόδισε όλους τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην αποστολή της ομάδας να συμμετάσχουν.
Σήμερα το απόγευμα πραγματοποιήθηκε και δεύτερη προπόνηση, η οποία περιελάμβανε κυρίως ασκήσεις τακτικής.

Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Αναχώρησαν για Σερβία


Αναχώρησε σήμερα η αποστολή του ΑΡΗ για τη Σερβία.
Η ομάδα μας θα παραμείνει στο αθλητικό κέντρο Ζλάτιμπορ για δύο εβδομάδες, ούτως ώστε να πραγματοποιήσει εκεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Μέσα σ' αυτές τις δύο βδομάδες ο ΑΡΗΣ θα δώσει πέντε φιλικά παιχνίδια.
Η αποστολή της ομάδας μας απαρτίζεται από 26 ποδοσφαιριστές και επικεφαλής της έχει οριστεί ο πρόεδρος Κυριάκος Χατζηκυριάκος.
Η πρώτη φάση της προετοιμασίας ολοκληρώθηκε χθες στην Κύπρο με οικογενειακό διπλό στο Τσίρειο, ενώ με την επιστροφή της στο νησί η ομάδα μας θα δώσει φιλικά παιχνίδια με ομάδες της Α' κατηγορίας.

Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Ενίσχυση με Ιονέσκου


Όπως όλα δείχνουν η ομάδα μας θα ενισχυθεί με το Ρουμάνο μεσοεπιθετικό Κλαούντιου Ιουνέσκου. Ο ποδοσφαιριστής ήδη προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα και θα περάσει και από ιατρικές εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων θα κρίνουν αν θα αποκτηθεί ή όχι από τον ΑΡΗ.
Επιπλέον, ο ΑΡΗΣ θα αποκτήσει τελικά και τον Ραντοσάβλιεβιτς. Παρ' όλα που οι ιατρικές εξετάσεις του παίκτη δεν ήταν "καθαρές", οι άνθρωποι του ΑΡΗ αποφάσισαν πως είναι πλέον έτοιμος. Στο συμβόλαιο του παίκτη υπάρχει όρος οτι σε περίπτωση που στην πορεία, λόγω τραυματισμού δεν μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα, θα διακοπεί άμεσα χωρίς να διεκδικήσει αποζημιώσεις.

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση


Πραγματοποιήθηκε σήμερα η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας για τη νέα σεζόν.
Παρόντες ήταν όλοι οι ποδοσφαιριστές, πλην του Ντούσαν Κέρκεζ, ο οποίος βρίσκεται στην πατρίδα του για την κηδεία του πατέρα του. Επίσης, την προπόνηση παρακολούθησαν και 100 περίπου φίλοι της ομάδας.
Όλοι έδειχναν προσγειωμένοι και έτοιμοι για δουλειά. Εξάλλου, η ερχόμενη σεζόν αναμένεται ιδιαίτερα δύσκολη.
Με δηλώσεις του ο πρόεδρος Κυριάκος Χατζήκυριακος, τόνισε ότι δεν πρέπει να λένε μεγάλα λόγια κι αφού ευχαρίστησε τον κόσμο που έδωσε το "παρών" του στο βοηθητικό γήπεδο του Τσιρείου, ανέφερε ότι στόχος της ομάδας του είναι η παραμονή στην κατηγορία. Παράλληλα, διευκρίνισε ότι αν ο προπονητής το ζητήσει, τότε θα υπάρξει και περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ.
"Βασικός στόχος είναι να μείνουμε στην κατηγορία και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Κρατήσαμε καλούς παίκτες και πήραμε κάποιους ποδοσφαιριστές που είναι καλοί και μπορούν να μας βοηθήσουν να μείνουμε στην κατηγορία. Δεν θα κάνουμε μετεγγραφή για χάριν της μετεγγραφής. Είμαι ευχαριστημένος, γιατί από την πρώτη μέρα μπορούμε να δουλεύουμε με όλους τους παίκτες"
, ανέφερε μεταξύ άλλων με τη σειρά του ο προπονητής Ντούσαν Μιτόσεβιτς.
Την ερχόμενη Τετάρτη θα δωθεί συνέντευξη τύπου από τη διοίκηση της ομάδας στο ξενοδοχείο "Μιραμάρε", όπου θα παρουσιαστούν όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του ΑΡΗ.

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Κόπηκε ο Ραντοσάβλιεβιτς


Ο Ντράγκαν Ραντοσάβλιεβιτς δεν θα αποκτηθεί τελικά από την ομάδα μας. Ο λόγος είναι η αποτυχία του στις ιατρικές εξετάσεις που του έγιναν σήμερα.
Μετά και από αυτή την εξέλιξη, ο ΑΡΗΣ ψάχνει πλέον και για αριστερό μπακ, εκτός από επιτελικό χαφ.
Οι παίκτες θα περνούν σήμερα και αύριο απο εργομετρικές εξετάσεις. Η έναρξη της προετοιμασίας είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Δευτέρα.