Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Ομόνοια Αραδίππου - ΑΡΗΣ : 0 - 4

Με το εμφατικό 0 - 4 ο ΑΡΗΣ πήρε την πρώτη του νίκη στα φετινά play-off. Ταυτόχρονα, βρέθηκε μόνος στην κορυφή, αφού η Σαλαμίνα και η Αναγέννηση κόλλησαν στο 0 - 0.
Το σκορ άνοιξε ο Σόσιν με πανέμορφη ενέργεια στο 43'. Το 0 - 1 ήταν και το τελικό σκορ του πρώτου ημιχρόνου.
Παρά το δυναμικό ξεκίνημα της Ομόνοιας στην επανάληψη ο ΑΡΗΣ ανασυνάχθηκε γρήγορα και ξαναπήρε τα ηνία του αγώνα. Η ομάδα μας διπλασίασε τα τερματά της στο 68' μετά από κεφαλιά του Μάρκου και ο δρόμος προς τη νίκη είχε ανοίξει πλέον διάπλατα. Στα τελευταία στάδια του αγώνα οι γηπεδούχοι κατέρευσαν εντελώς, με τον Πάολο Κόστα να πετυχαίνει το 0 - 3 στο 86'. Το τελικό 0 - 4 διαμόρφωσε ο Σόσιν στις καθυστερήσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πολωνός ηγείται του πίνακα των σκόρερ με 21 γκολ.
Πλέον, ο ΑΡΗΣ πρέπει να αυτοκτονήσει για να χάσει την άνοδο, μιας και η 3η Αναγέννηση και ο 4η Ομόνοια ισοβαθμούν με 47 βαθμούς, 8 λιγότερους από την ομάδα μας. Παράλληλα, αν ο ΑΡΗΣ φανεί προσεκτικός στα 3 εναπομείναντα παιχνίδια, μπορεί στο τέλος να πανηγυρίσει και το πρωτάθλημα.

Κυριακή 10 Απριλίου 2011

ΑΡΗΣ - Νέα Σαλαμίνα : 1 - 1


Συγκάτοικοι στην κορυφή παρέμειναν ΑΡΗΣ και Νέα Σαλαμίνα, μιας και η μεταξύ τους αναμέτρηση στο Τσίρειο δεν ανέδειξε νικητή.
Καλύτερος στο Α' ημίχρονο ήταν ο ΑΡΗΣ, του οποίου όμως οι επιθετικές προσπάθειες δεν τελεσφόρησαν. Έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδητήρια με το ισόπαλο 0 - 0.
Στην επανάληψη η ομάδα μας και πάλι ξεκίνησε καλύτερα. Αυτή τη φορά κατάφερε να πετύχει και γκολ, όταν στο 55' ο Πάολο Κόστα άνοιξε το σκορ. Δυστυχώς το προβάδισμα του ΑΡΗ δεν κράτησε για πολύ, μιας και ο Κρίστοφερ Ντίξον ισοφάρισε με κεφαλιά 7 λεπτά αργότερα. Οι φιλοξενούμενοι απέκτησαν τον έλεγχο του αγώνα μετά την ισοφάριση, αλλά δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν. Έτσι το 1 - 1 παρέμεινε μέχρι τέλους.
Παρά την ισοπαλία, ο ΑΡΗΣ ευνοήθηκε από το αποτέλεσμα του αγώνα Ομόνοια Αραδίππου - Αναγέννηση Δερύνειας. Η Δερύνεια επικράτησε με 1 - 3 και έτσι η διαφορά του ΑΡΗ από την τρίτη θέση αυξήθηκε στους 5 βαθμούς.

Ο Αγώνας σε αριθμούς…
-Τελικές Προσπάθειες: 8-3
-Αποκρούσεις: 0-3
-Κόρνερ: 1-6
-Κατοχή: 52% -48%
-Κερδισμένα φάουλ: 11-10

Σκόρερ: 55' Π. Κόστα / 62' Ντίξον

Κίτρινες:
Έκβιστ, Βασιλείου, Σόσιν / Λ. Λουκά (8η), Πέλιτς, Νικολάου(6η)

ΑΡΗΣ (Ν. Μιτόσεβιτς): Εντζεμά, Λόμπε, Ιωάννου, Ιμπεριάλε, Κομπόγιο, Έκβιστ, Σόσιν, Ντα Κόστα(71΄Ηλία), Πάολο Κόστα(84΄Ντιχέσελερ), Μάρκου, Βασιλείου

Νέα Σαλαμίνα (Σ.Κωνσταντινίδης): Μίλιτς, Νικολάου, Φωτίου, Παχόρ, Λ. Λουκά, Φιγκουερέδο (57' Ράνεμ), Μ. Λουκά, Βούνκ (64' Παναγή), Μοδέστου (79΄Τζόσουα), Πέλιτς, Ντίξον

-Στάδιο : «Τσίρειο»
Διαιτητής : Παναγή Μάριος
Α' Βοηθός Διαιτητής : Δημητριάδης Μάριος
Β' Βοηθός Διαιτητής : Κυριάκου Αγγέλα

Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

ΑΡΗΣ - Ομόνοια : 1 - 3


Ολοκληρώθηκε η φετινή πορεία της ομάδας μας στο κύπελλο.
Ο ΑΡΗΣ, παίζοντας καλά για 60' περίπου λεπτά, ηττήθηκε από την Ομόνοια με 1 - 3. Οι δύο προπονητές ξεκίνησαν χωρίς αρκετούς βασικούς ποδοσφαιριστές, αφού το 3 - 0 του πρώτου αγώνα δεν άφηνε πολλές ελπίδες πρόκρισης στην ομάδα μας.
Ο ΑΡΗΣ ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο. Κατάφερε να μετουσιώσει την υπεροχή του σε γκολ με τον Θεοφάνους στο 18', ενώ έχασε και ευκαιρίες για ένα δεύτερο γκολ. Η Ομόνοια είχε δοκάρι με τον Αλωνεύτη στο 45'.
Στην επανάληψη, ο ΑΡΗΣ και πάλι ξεκίνησε καλύτερα. Μάλιστα στο 61' έφτασε κοντά στο 2 - 0, αλλά ο Ντα Κόστα έκανε λάθος κοντρόλ την τελευταία στιγμή και το γκολ έκανε φτερά. Δύο λεπτά αργότερα ο Ρενχίφο ισοφάρισε με ατομική ενέργεια. Το 1 - 2 έγινε στο 79' με σουτ του Σπούγιν εκτός περιοχής. Το τελικό 1 - 3 διαμόρφωσε ο Αλαμπί με κεφαλιά στο 85'.
Πλέον η προσοχή των παιχτών μας στρέφεται αποκλειστικά στο πρωτάθλημα και συγκεκριμένα στο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα την ερχόμενη Κυριακή στο Τσίρειο.


ΑΡΗΣ (Μιτόσεβιτς):
Στυλιανού, Ιμπεριάλε, Αριστείδου, Βασίλιεφ, Μάρκου, Ηλία, Καρδανάς (70΄ Τσιτούρης), Καρεκλάς, Ντα Κόστα, Θεοφάνους Α., Θεοφάνους Δ. (64΄ Πίτσιλλος).

Ομόνοια (Μπάγεβιτς): Γέβριτς, Σπούνγκιν, Αλαμπί, Αβραάμ, Καρυπίδης, Αγκουιάρ (46΄ Λούα Λούα), Κασέκε, Κύπρου (67΄ Εσπασαντίν), Αλωνεύτης, Ρενγκίφο, Χριστοφή (40΄ Μακρίδης).

Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Αναγέννηση Δερύνειας - ΑΡΗΣ : 0 - 0


Στο άγονο 0 - 0 κόλλησε σήμερα ο ΑΡΗΣ με την Αναγέννηση. Με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα μας παρέμεινε στην πρώτη θέση, αλλά ισοβαθμεί πλέον με τη Σαλαμίνα, η οποία έφτασε κι αυτή τους 51 βαθμούς μετά τη νίκη της επί της Ομόνοιας Αρραδίπου με 1 - 0.
Πλέον, η άνοδος του ΑΡΗ στην Α' κατηγορία είναι σχεδόν βέβαια, μιας και η απόστασή του από την τέταρτη θέση διατηρήθηκε στους 8 βαθμούς, πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος. Όσον αφορά τον στόχο του πρωταθλήματος, μεγάλο ρόλο στην κατάκτηση του τίτλου θα παίξει ο αγώνας ΑΡΗΣ - Νέα Σαλαμίνα, ο οποίος θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή, στις 16:00.