Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Όλα καλά με Βασίλιεφ

Και τον Βασίλιεφ θα έχει στη διάθεσή του για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος ο Τάσος Κυριάκου. Σύμφωνα με το ιατρικό τιμ του ΑΡΗ ο Βούλγαρος αμυντικός είναι έτοιμος να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας μας για ένα καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Εξάλλου, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής προσπάθησε πολύ για να μπει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων και τα κατάφερε.
Αντιθέτως, οι Λόμπε και Ιωάννου δεν ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους. Πιθανότατα όμως θα είναι έτοιμοι τη δεύτερη αγωνιστική, στον αγώνα με τη Σαλαμίνα.
Υπενθυμίζουμε ότι η δύσκολη πρεμιέρα με την Α.Π.Ε.Π. θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή στο Τσίρειο.

Σημείωση: Δυστυχώς, όπως έχω ξαναπεί, το site ενημερώνεται σπάνια πλέον γιατί η κατάταξή μου στο στρατό καθιστά δύσκολη τη συχνή επαφή με τα νέα της ομάδας και το site.

Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Ηρεμία πριν την πρεμιέρα...

Ηρεμία επικρατεί στο στρατόπεδο του ΑΡΗ εν αναμονεί της πρεμιέρας του νέου πρωταθλήματος.
Η τεχνική ηγεσία αποφάσισε να ξεκουράσει τους ποδοσφαιριστές, ούτως ώστε να παρουσιαστούν φρέσκοι στο παιχνίδι της πρεμιέρας με την Α.Π.Ε.Π. Αυτό θα επιτευχθεί με τη μείωση του αριθμού και της έντασης των προπονήσεων. Βεβαίως, η ομάδα πρέπει να βρίσκεται σε ετοιμότητα. Γι' αυτό θα δώσει άλλους τρεις φιλικούς αγώνες. Ο πρώτος θα είναι το ερχόμενο Σάββατο, στις 17:30 με τον Ακρίτα Χλώρακας, ενώ τη μεθεπόμενη εβδομάδα ο ΑΡΗΣ θα τα πει φιλικά με την Ερήμη και την Αναγέννηση Γερμασόγειας.
Δυστυχώς η σημερινή ημέρα επιφύλασσε ένα δυσάρεστο γεγονός τον αγωνιστικό τομέα. Ο ακραίος αμυντικός του ΑΡΗ Παναγιώτης Ιωάννου τραυματίστηκε στον αστράγαλο στο τελευταίο φιλικό με την Αναγέννηση Δερύνειας και σύμφωνα με σημερινή ιατρική γνωμάτευση θα μείνει εκτός φιλικών και προπονήσεων για 20 ημέρες.
Παρ' όλα αυτά, πιο σύντομα απ' ότι αναμενόταν θα επανέλθουν οι Λόμπε και Βασίλιεφ. Σύμφωνα με επανεξέταση που έκανε το ιατρικό τιμ του ΑΡΗ οι δύο ποδοσφαιριστές θα είναι έτοιμοι σε 15 ημέρες και εάν όλα πάνε κατ' ευχήν θα είναι στη διάθεση του Τάσου Κυριάκου για τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής με τη Σαλαμίνα.

Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Αναγέννηση Δερύνειας - ΑΡΗΣ : 1 - 1

Άλλη μια ισοπαλία σε φιλικό αγώνα για τον ΑΡΗ.
Η ομάδα μας αναμετρήθηκε χθες Τετάρτη στη Δερύνεια κόντρα στην τοπική ομάδα. Ο αγώνας έληξε ισόπαλος 1 - 1, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται από το πρώτο ημίχρονο. Και τα δύο γκολ σημειώθηκαν με εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι, αυτό του ΑΡΗ από τον Σόσιν και αυτό της Αναγέννησης από τον Λάγιος.