Τρίτη 23 Ιουνίου 2009

Αυγουστή αντί για Λομάγια


Ο Σοφρώνης Αυγουστή είναι τελικά ο τερματοφύλακας που απέκτησε ο ΑΡΗΣ.
Ο έμπειρος πορτιέρο του Απόλλωνα ενδιέφερε και παλαιότερα την ομάδα μας αλλά απάντησε αρνητικά στην πρόταση που του έγινε. Έτσι η διοίκηση του ΑΡΗ κινήθηκε για την απόκτηση του Γεωργιανού τερματοφύλακα Λομάγια. Τότε όμως ο Αυγουστή ανακοίνωσε στη διοίκηση του ΑΡΗ ότι θέλει να έρθει στην ομάδα μας και έτσι υπέγραψε σήμερα το πρωί συμβόλαιο διάρκειας 1+1+1 χρόνο.
Με την μεταγραφή του Αυγουστή έκλεισε το ρόστερ του ΑΡΗ για την επερχόμενη περίοδο.

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009

Επέστρεψε και ο Μίχαλτσα


Στον ΑΡΗ επέστρεψε τελικά ο Αντριάν Μίχαλτσα. Η διοίκηση του ΑΡΗ και ο Ρουμάνος επιθετικός γεφύρωσαν τις οικονομικές διαφορές τους και υπέγραψαν συμβόλαιο διάρκειας ενός χρόνου. Ο Αντριάν Μίχαλτσα αγωνίστηκε τις σεζόν 2006 - 2007 και 2007 - 2008 στον ΑΡΗ και τη σεζόν 2008 - 2009 στην ΑΕΛ.
Με την απόκτηση του Μίχαλτσα τελείωσε το θέμα επιθετικού στην ομάδα μας. Απομένει η απόκτηση ενός τερματοφύλακα και ενός κεντρικού αμυντικού. Ο τερματοφύλακας δεν θα είναι ο Σοφρώνης Αυγουστή, ο οποίος αρνήθηκε την πρόταση της ομάδας μας. Ο κεντρικός αμυντικός πιθανότατα θα είναι ο Βραζιλιάνος με Πορτογαλικό διαβατήριο Ρενάτο Σάντος.

Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009

Συμφωνία με Κύπριους


Με 2 Κύπριους παίχτες συνεχίστηκε χθες ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΑΡΗ.
Συγκεκριμένα, επέστρεψε στην ομάδα μας ο Γιώργος Βασιλείου. Ο Βασιλείου αγωνίστηκε τη σεζόν που μας πέρασε στην ΑΕΠ και επιστρέφει στο ΑΡΗ. Το νέο του συμβόλαιο έχει διάρκεια 1 + 1 χρόνια.
Επίσης έγινε πρόωρη ανανέωση στον Κώστα Μάρκου για άλλα 3 χρόνια, με αναθεωρημένους οικονομικά όρους.

Τρίτη 2 Ιουνίου 2009

Επέστρεψε ο Εντζεμά, όχι όμως και ο Μίχαλτσα

Στον ΑΡΗ επιστρέφει, οριστικά πλέον, ο Γάλλος τερματοφύλακας Εντζεμά. Πριν περίπου ενάμιση μήνα η επιστροφή του Εντζεμά στον ΑΡΗ θεωρείτο δεδομένη και απέμεναν μόνο οι υπογραφές. Τελικά όμως ο εν λόγω τερματοφύλακας δεν αποκτήθηκε γιατί αρνήθηκε να αποσύρει την αγωγή που έκανε εναντίον του σωματείου για διεκδίκηση δεδουλευμένων (από την προηγούμενη παρουσία του στον ΑΡΗ). Έτσι για την απόκτηση του κινήθηκε η Ομόνοια. Όμως το ιατρικό τιμ της Ομόνοιας απέρρειψε τον Εντζεμά γιατί φάνηκε να είναι τραυματίας. Εν τέλει ο Εντζεμά επέστρεψε στον ΑΡΗ και υπόγραψε σήμερα το πρωί το συμβόλαιό του...
Τις τελευταίες μέρες ακουγόταν έντονα ότι θα επέστρεφε στον ΑΡΗ και ο Αντριάν Μίχαλτσα. Επειδή όμως ο ποδοσφαιριστής ζήτησε αυξημένες οικονομικές απολαβές η περίπτωση του ναυάγησε. Πλέον εξετάζονται άλλα ονόματα επιθετικών. Μάλιστα γίνονται σκληρές διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του Ιορδανού επιθετικού Odai Al-Saify.