Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2009

Νέα Σαλαμίνα - ΑΡΗΣ : 0 - 0


Ισόπαλο 0 - 0 έληξε το ντέρμπι μεταξύ Σαλαμίνας και ΑΡΗ.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ κακό. Ο ΑΡΗΣ δεν έκανε ούτε ένα σουτ. Η Σαλαμίνα ζήτησε πέναλτι στο 22' και είχε ένα καλό σουτ με τον Καουντέρα στο 36', που όμως απέκρουσε ο Οντρέτσικα.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι 2 ομάδες παρουσιάστηκαν κάπως βελτιωμένες. Ο ΑΡΗΣ έχασε κλασική ευκαιρία στο 51' όταν ο τερματοφύλακας της Νέας Σαλαμίνας απέκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Ερνάντες. Η Νέα Σαλαμίνα ξαναζήτησε πέναλτι για χέρι του Μάρκου στο 75', ενώ στην αμέσως επόμενη φάση ο ίδιος ποδοσφαιριστής είχε την ευκαιρία να σκοράρει, όταν ο τερματοφύλακας της Σαλαμίνας τον πρόλαβε πριν σουτάρει.

Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2009

ΑΡΗΣ - Θ.Ο.Ι. : 3 - 1

Σε ένα παιχνίδι όπου η ομάδα μας έπαιξε χωρίς λογική και πειθαρχία στον αγωνιστικό χώρο, καταφέραμε τελικά να πάρουμε το τρίποντο με 3 - 1.
Η ομάδα του Θ.Ο.Ι. ξεκίνησε δυνατά και έχασε δύο καλές ευκαιρίες με κεφαλιές στα πρώτα λεπτά. Όμως ο ΑΡΗΣ ήταν αυτός που ευτύχισε να προηγηθεί, μετά από απευθείας χτύπημα φάουλ του Ερνάντες. Ο ΑΡΗΣ έχασε άλλη μια καλή ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο, μετά από τετ-α-τετ του Εσελούκα.
Το Θ.Ο.Ι. κατάφερε να ισοφαρίσει στην αρχή του Β' ημιχρόνου. Ο ΑΡΗΣ αγωνίστηκε νευρικά στη συνέχεια, αλλά κατάφερε να προηγηθεί με 2 - 1 μετά από γκολ του Ζάρνα στο 62'. Ο δαιτητής και ο παρατηρητής του αγώνα έκαναν αρκετά λάθη και δημιούργησαν ένταση ανάμεσα στον προπονητή του Θ.Ο.Ι. και τους οπαδούς του ΑΡΗ με τις αποφάσεις τους. Συγκεκριμένα αρνήθηκαν καθαρό πέναλτι στον Ντούκιτς (μάλιστα τον τιμώρησαν και με κίτρινη κάρτα για θέατρο και χάνει το επόμενο κρίσιμο ματς με τη Σαλαμίνα), σταμάτησαν 2 φορές τους παίχτες του ΑΡΗ με λανθασμένα οφ-σάιντ και έδωσαν ανύπαρκτο πέναλτι στην ομάδα μας, χάρη στο οποίο έγινε το τελικό 3 - 1. Ο διαιτητής κατελόγησε και δεύτερο πέναλτι, σωστό αυτή τη φορά, υπέρ του ΑΡΗ στο 85', αλλά ο Εσελούκα έστειλε τη μπάλα άουτ.

Άρης - ΘΟΪ Λακατάμιας 3-1
(13' Ερνάντεζ, 62' Ζάρνας, 71' πέν. Νούνιες - 52' Ιωάννου)

Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2009

ΑΡΗΣ - Ολυμπιακός : 3 - 1


Με το δεξί μπήκε στο νέο μήνα ο ΑΡΗΣ, κερδίζοντας με 3 - 1 τον Ολυμπιακό. Το παιχνίδι ήταν κακό και με πολλά νεύρα και από τις δύο πλευρές, αλλά η ομάδα μας εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που δημιούργησε και πήρε το πολύτιμο τρίποντο.
Το σκορ για τον ΑΡΗ άνοιξε ο Ντούκιτς στο 16' μετά από ατομική ενέργεια και όμορφο σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή του Ολυμπιακού. 4 λεπτά αργότερα η ομάδα μας πήρε ισχυρό προβάδισμα, όταν ο Νούνιες ευστόχησε σε απευθείας εκτέλεση φάουλ έξω από την επανορθωτική. Μετά το 2 - 0 ο Ολυμπιακός προσπάθησε να πιέσει δημιουργώντας 2 καλές ευκαιρίες, αλλά στη συνέχεια ο ΑΡΗΣ ήλεγχε το ρυθμό του αγώνα. Δυστυχώς όμως δεχτήκαμε άλλο ένα φτηνό γκολ στο 38', μετά από τραγικό λάθος του τερματοφύλακα Οντρέτσικα, και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 2 - 1.
Ούτε το δεύτερο ημίχρονο διεκδίσε δάφνες ποιότητας. Ο Εσελούκα όμως ήταν αυτός που σφράγισε τη νίκη για τον ΑΡΗ, όταν σκόραρε στο 61' εκμεταλλευόμενος ένα αμυντικό λάθος του Ολυμπιακού.
Φωτογραφίες από τον αγώνα θα βρείτε εδώ.

Άρης – Ολυμπιακός 3-1
16΄ Ντούκιτς, 20΄ Νούνιες, 61΄ Εσελούκα /38΄ Σολωμού