Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2008

ΑΡΗΣ - Νέα Σαλαμίνα : 0 - 0

Ισόπαλος χωρίς τέρματα έληξε ο αγώνας της ομάδας μας με τη Νέα Σαλαμίνα στο Τσίρειο.
Το παιχνίδι δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας. Η Νέα Σαλαμίνα ήταν καλύτερη, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ στο 45' με τον Κυπριανού.
Ο ΑΡΗΣ είχε τη μεγάλη ευκαιρία στο 78' όταν μετά από εξαιρετική ενέργεια ο Φέκετε πέρασε αρκετούς ποδοσφαιριστής της Σαλαμίνας, πάσαρε στο Μάρκου, αλλά αυτός αστόχησε από κοντά. Ακόμη μια μεγάλη ευκαιρία είχε η ομάδα μας στο 91΄.

ΑΡΗΣ: Οντρέτσικα, Φιλίππου, Μακένζι, Νούνιες, Ιωάννου, Μάρκου, Ερνάντεζ, Ντούκιτς (55΄ Φέκετε), Παουλίνιο, Πιττάκας (70΄ Ζάρνας), Ασσιώτης (46΄ Θεοφάνους).

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Γεωργίου, Κατσιαρής, Ιωάννου, Καουντέρα, Λουκά, Νεοφύτου (90΄+ Κυπριανού), Σλάιτερ (21΄ Χριστοφή - 72΄ Μπακέρο), Τιάγκο, Λάνσα, Σαμ, Ρόζενμπεργκ.

Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2008

ΘΟΪ Λακατάμιας - ΑΡΗΣ : 0 - 4

Μια πολύ άνετη νίκη πέτυχε η ομάδα μας στη Λακατάμια επί του ΘΟΪ. Σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων, ο ΑΡΗΣ ξανανέβηκε στην κορυφή.
Το σκορ άνοιξε με αυτογκόλ στο 15', ενώ ο χορός των γκολ συνεχίστηκε με τα γκολ του Ντούκιτς στο 22' και το 39' και του Πιττάκα στο 59'.

ΘΟΪ – Άρης 0-4
15΄ (αυτ) Ιωάννου, 22΄, 39΄ Ντούκιτς, 59΄ Πιττάκας.

Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2008

Εκτός για ένα μήνα ο Λόμπε


Ο μεσοαμυντικός ποδοσφαιριστής του ΑΡΗ Καρλ Λόμπε θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για ένα μήνα, αφού υποβλήθηκε το πρωί της περασμένης Παρασκευής σε επέμβαση κοίλης.

ΑΡΗΣ - Διγενής : 2 - 0




Άνετη νίκη σημείωσε χθες η ομάδα μας στο υποτιθέμενο δύσκολο παιχνίδι με το Διγενή.
Ο Διγενής ήταν καλύτερος μόνο στο πρώτο πεντάλεπτο του αγώνα και λίγο έλειψε να ανοίξει το σκορ με το παρ'ολίγον αυτογκόλ του Νούνιες στο δεύτερο λεπτό. Στη συνέχεια όμως ο ΑΡΗΣ πήρε τα ηνία του αγώνα και έχασε δύο καλές ευακιρίες στο 9' και στο 10' με τα σουτ των Παουλίνιο και Ασσιώτη. Δύο λεπτά αργότερα ο ποδοσφαιριστής μας Ξένιος Κυριάκου κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Μπουένος Ερνάντες, γράφοντας το 1 - 0. Το 2 - 0 ήρθε στο 15ο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου, όταν ο Νούνιες εκτέλεσε κόρνερ και ο Παουλίνιο με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο πλεχτό των φιλοξενουμένων. Στο 36' ο προπονητής τερματοφυλάκων του Διγενή Άντρος Πετρίδης αποβλήθηκε για διαμαρτυρία προς το διαιτητή της αναμέτρησης. Στο 37' ο ΑΡΗΣ έφτασε πολύ κοντά σε τρίτο γκολ, όταν το σουτ του Ντούκιτς πέρασε μόλις άουτ.
Απ' εκεί και πέρα δεν υπήρξε τίποτα σημαντικό. Ο Διγενής προσπάθησε να αντιδράσει περνόντας στον αγωνιστικό χώρο το Μάριος Θεμιστοκλέους αντί του Κων/νου Γεωργιάδη, αλλά δεν τα κατάφερε. Οι φιλοξενούμενοι είχαν μια φλύαρη υπεροχή στο Β' μέρος, ενώ ο ΑΡΗΣ έχασε κάποιες μικροευκαιρίες για να πετύχει κι άλλο γκολ.
Μ' αυτή της τη νίκη η ομάδα μας μείωσε στον 1 βαθμό τη διαφορά από την κορυφή, μιας και η πρωτοπόρος Αγία Νάπα εξήλθε ισόπαλη 0 - 0 με την ΠΑΕΕΚ. Ένα άλλο θετικό που αποκομίσαμε από το χθεσινό αγώνα είναι η επιστροφή στην αγωνιστική δράση μετά από αρκετό καιρό των Παναγιώτη Ιωάννου και Ξένιου Κυριάκου.
Φωτογραφίες από τον αγώνα θα βρείτε εδώ.

Άρης-Διγενής 2-0
12' (π) Ερνάντες, 15' Παουλίνιο

Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2008

Ολυμπιακός - ΑΡΗΣ : 3 - 2

Μετά από πολύ κακή εμφάνιση ο ΑΡΗΣ έχασε το ματς με τον Ολυμπιακό, γνωρίζοντας την πρώτη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα.
Η ομάδα μας προηγήθηκε μόλις στο 2' λεπτό με τον Ερνάντες, αλλά απ' εκεί και πέρα όλα πήγαν στραβά. Ο Ολυμπιακός κέρδισε πέναλτι, όταν παίχτης του ΑΡΗ έκοψε τη μπάλα πάνω στη γραμμή του τέρματος με το χέρι. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε εύστοχα ο Παναγή. Πάντως υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από τον πάγκο και τους ποδοσφαιριστής του ΑΡΗ όσον αφορά το πέναλτι. Στο 41' ο Τσεβέλα, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι λιγά λεπτά προηγουμένως έκανε το 2 - 1 για τον Ολυμπιακό.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Κεϊτά έκανε το 3 - 1 για τους γηπεδούχους στο 55'. Το μόνο που κατάφερε η ομάδα μας ήταν να μειώσει σε 3 - 2 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Νούνιες.

Ολυμπιακός – Άρης 3- 2
18’ Παναγή(π), 41΄ Τσεβέλα,55΄ Κεϊτά / 2’ Ερνάντες,73΄ (π) Νούνιες