Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2008

ΑΡΗΣ - Ομόνοια Αραδίππου: 3 - 0

Σε χθεσινό αγώνα που διεξήχθη στο Τσίρειο Στάδιο ο ΑΡΗΣ κέρδισε την Ομόνοια Αραδίππου με 3 - 0.
Το παιχνίδι ήταν κακό και γενικά η ομάδα μας κυμάνθηκε στη μετριότητα, αλλά βρήκαμε τις λύσεις επιθετικά και έτσι πήραμε άλλο ένα σημαντικό τρίποντο.
Το σκορ άνοιξε με αυτογκόλ ο Ποσπισίλ στο 38', όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ δημιουργήθηκε μελέ στην περιοχή της Ομόνοιας Αραδίππου.
Το 1 - 0 ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.
Στο 76' ο Ασσιώτης έκανε το 2 - 0 μετά από πάσα του Κώστα Μάρκου, σφραγίζοντας έτσι τη νίκη του ΑΡΗ. Ο Κύπριος ποδοσφαιριστής πανηγύρισε έντονα το γκολ που πέτυχε, αφού έμεινε για αρκετό καιρό εκτός αγωνιστικής δράσης λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού. Το τελικό 3 - 0 διαμόρφωσε ο Φέκετε στο 84', όταν μετά από σουτ του Μάρκου μέσα από τη μικρή περιοχή ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων απέκρουσε ασταθώς και ο Φέκετε πήρε το ριμπάουντ στέλνοντας τη μπάλα στα δίκτυα.

Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2008

Ερμής Αραδίππου - ΑΡΗΣ : 0 - 0




Σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι που διεξήχθει στην Αραδίππου ΑΡΗΣ και Ερμής εξήλθαν ισόπαλοι 0 - 0.
Και στα δύο ημίχρονα χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες και για τις 2 ομάδες.
Η πρώτη καλή φάση σημειώθηκε στο 15' όταν παίχτης του Ερμή έπιασε κεφαλιά μέσα στην μικρή περιοχή του ΑΡΗ, αλλά ο τερματοφύλακας Οντρέτσικα έπεσε και μάζεψε. Στο 22' η ομάδα μας έχασε την μεγαλύτερη της ευκαιρία για να φύγει με τη νίκη από την Αραδίππου. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, δημιουργήθηκε μελέ στην περιοχή του Ερμή και ο ποδοσφαιριστής μας Φέκετε έσπρωξε την μπάλα στο κενό τέρμα. Ο επερχόμενος όμως Ντούκιτς θέλησε να αγγίξει την μπάλα για να σιγουρέψει το γκολ και έτσι το τέρμα ακυρώθηκε, αφού ο Ντούκιτς ήταν οφσάιντ.
Ο προπονητής του ΑΡΗ Άκης Αγιομαμίτης ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο με 2 αλλαγές. Ο Πιττάκας πέρασε στη θέση του Φέκετε και ο Κισσονέρης στη θέση του Ζαχαρίου.
Ο Ερμής ξεκινησε καλά στην επανάληψη και έχασε μια καλή εικαιρία στο 49', όταν ένα δυνατό σουτ μέσα από την μικρή περιοχή κατέληξε άουτ. Η μεγαλύτερη ευκαιρία στην επανάληψη ήταν το πέναλτι που κέρδισε ο ποδοσφαιριστής του Ερμή Σοάρες, μετά από ανατροπή του από τον Ιωάννου. Ο ίδιος ο Σοάρες ανέλαβε να εκτελέσει το πέναλτι, αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ. Τέλος, ο Ερμής έχασε σπουδαία ευκαιρία να πάρει τους 3 βαθμούς στο 90', όταν μετά από φάουλ που εκτελέστηκε από δεξιά, ο Κοντολέφτερος έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο τερματοφύλακας Οντρέτσικα απέκρουσε εντυπωσικά σε κόρνερ.
Αυτή ήταν η πρώτη απώλεια βαθμών για την ομάδα μας στο φετινό πρωτάθλημα.
Φωτογραφίες από τον αγώνα θα βρείτε εδώ.

Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2008

Α.Ε.Π. - ΑΡΗΣ : 1 - 0




Άτυχη στάθηκε η ομάδα μας χθες στο Παφιακό, αφού μετά από μια αρκετά καλή εμφάνιση ηττήθηκε από την Πάφο και αποκλείστηκε από το θεσμό του Κυπέλλου.
Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Χαϊλής με κεφαλιά στο 13ο λεπτό.
Η Πάφος είχε άλλα δύο δοκάρια, ένα με το Λούκμαν στο 40' και ένα με το Γιοβάνοβιτς στο 55', καθώς επίσης και ένα τετ α τετ με τον Χαϊλή στο 80'.
Ο ΑΡΗΣ έχασε πάμπολλες ευκαιρίες για να φτάσει στην ισοφάριση στο πρώτο, αλλά κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Το πολυπόθητο γκολ όμως δεν ήρθε ποτέ και έτσι η ομάδα μας δεν θα συνεχίσει στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Κύπρου.

Φωτογραφίες από τον αγώνα θα βρείτε εδώ.

Σκόρερ: 13’Χαιλής

ΑΕΠ: Λεωνή, Τάνιτς (65’ Ολιβέιρα), Κοέλιο, Τίγκα, Τζούνιορ, Λούκμαν, Γκαλάδο (80’Δημητρίου), Μπά, Γιοβάνοβιτς (90’ Βασιλείου), Γκαλτέιρα, Χαιλής

Άρης: Οτρέτσικα, Μάρκου, Φιλλίπου, Π.Ιωάννου, Νούνιες, Ερνάντες, Μακένζι, Ηλία (75’ Ζάρας), Θεοφάνους (39’ Κισσονέργης), Τζούκιτς (63’ Αικέν), Φέκετε

Κίτρινες: Λούκμαν, Γκαλτέιρα,Τίγκα/ Κισσονέργης