Κυριακή 27 Ιουλίου 2008

Έκλεισε με 3 το ρόστερ


Ο ΑΡΗΣ έκλεισε το ρόστερ για την ερχόμενη σεζόν με 3 μεταγραφές.
Ο πρώτος ποδοσφαιριστής που αποκτήθηκε είναι ο 28χρονος Γάλλος (αμυντικός) Εσονμπέ Ερνέστ, ο οποίος την χρονιά που μας πέρασε αγωνιζόταν στον Χαλκάνορα Ιδαλίου και το αξιοσημείωτο είναι πως ο ποδοσφαιριστής πέτυχε 9 γκολ.
Ο δεύτερος είναι ο 25χρονος πρώην ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Παναγιώτης Ιωάννου (δεξί μπακ - στη φωτογραφία), που θα πήγαινε στην ΑΕΛ την περασμένη σεζόν.
Ο τρίτος είναι ο 24χρονος Εμιέλ Ακιέν (επιθετικός), ο οποίος αγωνιζόταν στην Αναγέννηση Τραχωνίου την περασμένη σεζόν, ενώ πέρσι σκόπευε να τον αποκτήσει η ΑΕΛ, αφού ο Πήτερ Θείο Βασιλείου είπε ότι είναι ο νέος Ανρί.

ΑΡΗΣ - Ομόνοια : 0 - 0

Σε ένα μέτριο φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη την περασμένη Παρασκευή στο Τσίρειο ο ΑΡΗΣ εξήλθε ισόπαλος 0 - 0 με την Ομόνοια.
Οι ευκαιρίες που δημιούργησαν οι δύο ομάδες δεν ήταν πολλές.
Ο ΑΡΗΣ έχασε δύο ευκαιρίες με τον Ούγγρο επιθετικό Φέκετε στο πρώτο ημίχρονο και άλλες δύο στο δεύτερο ημίχρονο, με καλύτερη ένα σουτ του Πιττάκα το οποίο απέκρουσε ο τερματοφύλακας Ασπρογένους. Επίσης ο τερματοφύλακας μας Οντρέτσικα και ο Φιλίππου έδειξαν καλά στοιχεία.
Από την άλλη, η Ομόνοια είχε και αυτή κάποιες καλές φάσεις, κυρίως με τους Μπακούρα, Κόμπιλικ, Αγκίρε και Κλέιτον.
Ο ΑΡΗΣ ξεκίνησε με τους: Οντρέτσικα, Φιλίππου, Νούνιες, Ιγνατιάδη, Λόμπ, Ζαχαρίου, Σωτηρίου, Μάρκου, Ντούκιτς, Ντο Σάντος, Φέκετε. Ο Άκης Αγιομαμίτης χρησιμοποίησε άλλη ενδεκάδα στο Β' ημίχρονο.
Φωτογραφίες από τον αγώνα θα βρείτε εδώ.

Τρίτη 22 Ιουλίου 2008

Στο Διγενή ο Σέπερ

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Άκος Σέπερ θα αγωνίζεται στο Διγενή Μόρφου για την επόμενη σεζόν.

Κυριακή 20 Ιουλίου 2008

ΑΡΗΣ - Απόλλων : 1 - 2

Ο ΑΡΗΣ ηττήθηκε με 2 - 1 από τον Απόλλωνα σε φιλικό παιχνίδι, το οποίο διεξήχθη στο βοηθητικό γήπεδο της ομάδας μας. Το ματς είχε διάρκεια 45 λεπτών. Ο ΑΡΗΣ προηγήθηκε με τον Ντούκιτς, αλλά ο Απόλλωνας γύρισε το παιχνίδι με γκολ των Μερκή και Ντα Κόστα.

Πέμπτη 10 Ιουλίου 2008

Ήρθε και ο επιθετικός, αρχίζουν οι προπονήσεις

Ο ΑΡΗΣ ενίσχυσε την επιθετική του γραμμή με ακόμα έναν παίχτη. Συγκεκριμένα πρόκειται για τον Ελβετοβόσνιο Slaviša Dugic. Ο ποδοσφαιριστής είναι 23 χρόνων (17/1/85) και πέρσι αγωνιζόταν στην Βοσνιακή FK Modriča Maksima. Έχει ύψος 1.87 και βάρος 80kg. Είναι διεθνής με την U20 της Ελβετίας.
Σε μια άλλη εξέλιξη, οι προπονήσεις τις ομάδας θα αρχίσουν την ερχόμενη Δευτέρα, με την πρώτη προπόνηση να γίνεται στις 18:30. Το βασικό στάδιο προετοιμασίας του ΑΡΗ θα πραγματοποιηθεί στο Κάρλο Βιβάρι της Τσεχίας από τις 28 Ιουλίου μέχρι τις 12 Αυγούστου.