Σάββατο 22 Μαρτίου 2008

Ολυμπιακός - ΑΡΗΣ : 0 - 1

Το πρώτο του διπλό πέτυχε σήμερα ο ΑΡΗΣ κόντρα στον Ολυμπιακό Λευκωσίας και πλέον θα διεκδικήσει οριστικά την παραμονή του στην κατηγορία στον τρίτο όμιλο των play off. Το άγχος δεν επέτρεψε στους ποδοσφαιριστές μας να αγωνιστούν με καθαρό μυαλό. Στο 54' όμως ήρθε και το γκολ που μας λύτρωσε όλους. Ήταν ο Βασιλείου ο οποίος έβγαλε τη σέντρα και ο Μίχαλτσα με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δίκτυα του Ολυμπιακού. Το γκολ έλυσε τα πόδια των παιχτών, οι οποίοι θα μπορούσαν να σκοράρουν ξανά αν ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια. Το 0 - 1 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Φωτογραφίες από τον αγώνα θα βρείτε εδώ.

Σκόρερ : 54΄ Μιχάλτσια

Κίτρινες κάρτες : Μασάδο, Τζένιτς – Βόρελ, Μπορνοσούζοφ, Πάρπας

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ : Τσιάκκας, Ντεκουέ, Μασάδο, Ροντρίγκεζ (78΄ Αλκιβιάδης) , Πανιγκούτι, Ευθυμίου, Νικολάου, Κοέλιο, Κορσίκο (68΄ Τζένιτς), Φεριντόν, Μπέρτε.

ΑΡΗΣ : Τράπαλικ, Πάρπας, Γκόλοπ, Βασιλείου (88΄ Αριστείδου), Βόρελ, Γιόβοφ, Μιχάλτσια (90΄ Γιασεμάκης), Ουόν, Μοζάκου, Μπορνοσούζοφ (82΄ Λόμπε), Ντίνιτσα

Σάββατο 15 Μαρτίου 2008

ΑΡΗΣ - Απόλλωνας : 3 - 1

Μεγάλη νίκη πέτυχε η ομάδα μας σήμερα στο λεμεσιανό ντέρμπι με τον απόλλωνα.
Το σκορ άνοιξε στο 16΄ για τον ΑΡΗ με ωραίο σουτ του Μοζάκου. Το 2 - 0 έκανε 4 λεπτά αργότερα ο Μίχαλτσα με εξαιρετικό γυριστό σουτ, μετά από σέντρα του Βασιλείου. Ο απόλλωνας ξαναμπήκε στο παιχνίδι στο 49', όταν ο Μαραγκός εκτέλεσε κόρνερ και ο τερματοφύλακας Τράπαλικ έκανε τραγικό λάθος, στέλνοντας τη μπάλα στα δίκτυα. Στο 61' ο ΑΡΗΣ κέρδισε πέναλτι, με τον Μίχαλτσα να εκτελεί και το Σβαλόφσκι να αποκρούει την μπάλα σε κόρνερ. Στην αμέσως επόμενη φάση όμως ο Μίχαλτσα με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 3 - 1.
Δυστυχώς δεν μπορούμε να χαρούμε για πολύ αυτή τη σπουδαία νίκη. Το μυαλό μας είναι ήδη στον επόμενο αγώνα με τον Ολυμπιακό, όπου με νίκη μπορούμε να διεκδικήσουμε την παραμονή μας στην κατηγορία στα μπαράζ.

ΣΚΟΡΕΡ: 16΄ Μοζάκου, 20΄, 63΄ Μιχάλτσια / 49΄Τράπαλικ (αυτ)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μπορνοσούζοφ, Γιόβοφ, Ντίνιτσα / Οκκάριδης

ΑΡΗΣ: Τράμπαλικ, Βόρελ, Ογιόν, Γκόλομπ, Σέπερ, Μπορνοσούζοφ, Μοζάκου, Ντίνιτσα(70΄ Λόμπε), Βασιλείου(88΄ Αριστείδου), Γιόβοφ, Μιχάλτσια(80΄ Αλέκου).

ΑΠΟΛΛΩΝ: Σβαλόφσκι, Μουστάκας, Κορολόφσκι(66΄ Οσενί), Οκκαρίδης, Γαρπόζης, Μαχράτζε, Σανγκόι, Μαραγκός, Σολωμού(46΄ Τορέσι), Μπαμπαγκίντα, Ασουλίν(46΄ Ρίσο).

Κυριακή 9 Μαρτίου 2008

Α.Π.Ο.Ε.Λ. - ΑΡΗΣ : 3 - 0

Βαριά ήττα γνώρισε χθες η ομάδα μας στο ΓΣΠ. Το αποέλ ήταν καλύτερο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και δίκαια πήρε τη νίκη. Τα γκολ των γηπεδούχων πέτυχαν οι Χαραλαμπίδης στο 45' και 87' και ο Λουκά στο 72'.
Μετά από αυτά την ήττα και τα "παράξενα" αποτελέσματα των υπόλοιπων αγώνων οι ελπίδες για παραμονή λιγοστεύουν, αφού ο ΑΡΗΣ μπήκε στη ζώνη της απευθείας διαβάθμισης. Φαίνεται πως κάποιες ομάδες μπήκαν για τα καλά στο πνεύμα του καρναβαλιού και μεταμφιέστηκαν σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης, κάνοντας αήττητα ρεκόρ...

Σάββατο 1 Μαρτίου 2008

ΑΡΗΣ - Ε.Ν.Π. : 2 - 1


Σημαντική νίκη πέτυχε η ομάδα μας κόντρα στο Παραλίμνι.
Το σκορ άνοιξε για τον ΑΡΗ νωρίς στο 16ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Χρίστο Γιοβόφ. Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου, αφού ούτε η Ένωση μπόρεσε να σκοράρει από την ευκαιρία που δημιουργήθηκε από το λάθος του Τράπαλικ, ούτε το σκαφτό σουτ του Γιόβοφ κατέληξε στα δίκτυα του Μιλοσέφσκι, ο οποίος απέκρουσε την τελευταία στιγμή.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την ομάδα μας. Μετά από ωραία ομαδική ενέργεια ο Βασιλείου έκανε το 2 - 0 για τον ΑΡΗ στο 54'. Ο Κύπριος πανηγύρισε έξαλα το γκολ του, αφού δέχθηκε αρκετή κριτική από όλους μας τον τελευταίο καιρό. Στη συνέχεια η Ένωση δεν απείλησε, παρ' όλο που ο ΑΡΗΣ έκανε αρκετά αβίαστα λάθη . Στο τέλος το παιχνίδι έγινε ντέρμπι, αφού η Ένωση μείωση σε 2 - 1 στο 89' με απευθείας φάουλ του Σπύρου, ενώ ο Μέλιος Αρειστίδου αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις. Ευτυχώς όμως το 2 - 1 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Σκόρερ : 16΄ Γιόβοφ, 54΄ Βασιλείου – 88΄ Σπύρου

Κίτρινες κάρτες : Ουόν, Σέπερ, Πάρπας - Σπύρου, Κολάνης

Κόκκινη κάρτα : Αριστείδου (2η κίτρινη)

ΑΡΗΣ : Τράπαλικ, Γκόλομπ, Βασιλείου (77΄ Αριστείδου), Πάρπας, Βόρελ, Σέπερ, Μιχάλτσια (90΄ Αλέκου), Ουόν, Μοζάκου, Λόμπε, Γιόβοφ (83΄ Γιασεμάκης)

ΕΝΠ : Μιλοζέφσκι, Γούμενος, Σπύρου, Εντζιαφόρ (63΄ Τάνιτς), Κάπιτς, Πουμά, Ηλία, Κολάνης, Φρέντι, Ελευθερίου (67΄ Γιαντσέφσκι), Ετμάρ (78΄ Ποπάρα)